You are my world.

vet du det?

Johej. Jag skrev inte igår. Orkade inte. Hann inte ens för jag låg bara i sängen <;

Idag sög fedt m mke. Jag hatar måndagar. och idag var det typ värre än vanligt. Men doris började vi med. Doris<3amanda. Gd vad ni är avundsjuka nu va! haha .___. Men usch. Jag fröös hela lektionen å fatta typ inget.
Sen vare finska och jag hade inte gjort läxan. Det var inte ens meningen för jag visste inte att vi hade läxa.. Men hade tur för hon gick int runt å kolla. Hon brukar alltid göra det. Jag fattade inget av finskan heller utan satt och gjorde ingenting. Sen hade vi dubbel syslöjd. Jag orka inte lyssna på henne så sen när vi sku sy nån grej så fatta jag ingentiiing. Och det vart typ helt snett ^^
Doris igen efter det. Jag gick tio min före för skulle till bussen.

 For till hallen före å löpte nutella. Jag gillar nutella  :3 For m bussen till mattsons och jobba. Det var himla jobbigt och jag skrev fel hela tiden för jag mådde så fruktansvärt skit. For hem tidigare sen för pallade inget mera. 

jag är så fruktansvärt rädd att du lämnar mig
Tycker att jag är för jobbig
Och jag vill inte bli jobbig
Men jag klarar mig inte utan dig

Pusspåre!♥
Amanda

Baby dance with me?


Hellu.
Jag har fått stövlarna nu :D Nu vill jag att d ska bli kallt så jag kan använda dom ;> Fast jag kme nog anväda dom ändå men. Farsan betala dom (Y)

For å köpte stövlarna först då. Fast före det duscha jag men. Sen måsta jag hjälpa till att städa. Och nu sitter jag och lyssnar på.. ja gissa? Michael ofc :*
ik händer ingenting. Jag måste fixa mina naglar.

-Ett tag senare-

Just varit till kantarellen och handlat. köpte nån konstig energidricka som typ var 'naturlig'. Blev tvungen att smaka ;p typ Berryapple smak. Fanns m nån annan åxå. Typ Guabana el nåt. Fråga inte vad det är. Men den var inte alls god. Eller lite men jag föredrar vanlig. Burken var iaf tuff. När vi åkte hem sku farsan via hamnen. -.- Där låg en ENORM båt. Hytter med balkong tillåme. Skitfin. Jag vill med åka. Pengar någon? Den håller förresten på å tuta å grejja nu och jag hör den enda hit. Dom typ spelar en massa musik å.. dom som jobbade på båten hade skittuffa hattar förrsten ^^

Ik ska jag se på michaeljackson dokumentär. Den kme på 3:an :)

 you like it?

 Snygg burk!

Pusspåre! ♥
Amanda


Candygirl

Hellu.
Idag har varit rätt jobbig. Men det har varit värre. Mke värre. Men dagen började med underbara doris. Samhälla 2 timmar. My lucky day! fifan. Och sen kemi. tjoho even more. Nu ha vi bytt platser. Jävla skit. Men jag tke endå min är okay. Fast förut var ju lixom alla nöjda typ. sen vare engelska å vi hade skriftligt. Men jag hade gjort läxan. Engelskaord är simpelt. Sen hade vi gympa 2 jävla timmar. Chris tke jag är helt bra. Jag gillade inte ann alls.  Lennie snodde "min" klubba idag .___. fast jag snodde den av nån av hans kompisar före. ;p

efter skolan var jag till stan och provade ett par skitsnygga stövlar som jag antagligen ska köpa :) Om jag får farsan å betala d.v.s ;> Men alltså inte gummistövlar om det är nån som tror d. Sen hem å ladda ner mer musik. 38 MJ låtar har jag nu :D I love it!  Och några jackson 5 låtar m. Men det är bara vissa jag gillar. Men har ganska många dåliga på mp3n nu men. För man kan inte lyssna på dom  före man laddar ner dom och sen orkar jag inte rensa utan laddar in allt på  mp3n för annars tare så jävla länge.

Men juste. All min musik som jag laddat ner m gamla limewire är BORTA! såg d idag ;< tur att jag har ganska mke på mp3n och mobilen. Men långt ifrån allt.. ;(

Grattis ofelia :)

över och ut
Amanda

I'm Mr. Bond!

Hejsansvejsan.
Imorse försov jag mej -.- 1 halvtimme på å duscha, fixa håre & sminka mej (Y). Japp d blev stressigt. Var till bup senrå.
Jag kanske ska börja äta lyckopiller. Var dit halvnio och vi börja tie så det var lite dumt tke jag. Och efter det fanns det inget å göra för d va typ en halvtimme tills vi började. Så bara gick omkring typ.

Annars var skolan bara massa jobbig. Gick till fyra idag .. finska först typ. Och jag hade gjort läxan(!!!) Första gången jag gjort en ordläxa sen typ första veckorna i sjuan ;o Det är ju faktist värt en applåd. *alla apploderar* ;>
Sen vare väl biologi eller nåt sånt. Bråk om hur vi sku sitta typ halva timmen. Jag tyckte d va bra som vi satt och d tyckte resten av klassen m. Förutom 3 pers  *nämner inga namn*. Och enligt susanne blev dom orättvist behandlade -.- så irriterande.

Men sen vare massa andra timmar. Och sen hade vi tillval. Dig.bild. Helt okej faktist. Men typ aslätt. Vi gjorde inget annat än å registrera oss på flickr. Men d va bra för jag hade tänkt göra d redan. Och nästa gång ska vi "lära oss" hur man sätter in bilder på datorn -.- Lix VEM kan inte det? okej säkert nån men endå.

över och ut
Amanda

Pytteinlägg

Nu ska jag precis gå å lägga mej. Har fixat franska naglar och sett på true blood. Naglarna faila lite men. .__.
True blood var rätt bra men ganska sjukt :b
 bra låt :>

Godnatt!♥

Bang bang, shot dead!

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me 
 
Jag känner mej fri idag. Som att monstret är på semester. Sluppit att bära omking på honom.
Sluppit känna klumpen innuti mej.

Jag dricker madcroc nu :3 Det är mke gott. Skolan var helt ok idag. Bättre än igår iaf. Hehe jag kom försent (a) Andra gången sen vi börjat och det har inte ens gått en vecka. Jag suger. Vi hade hk idag. Äntligen bytte vi grupper! Jag hatade min förra grupp för vissa var så jävla idiotiska. Klara sej sj och skit i andra. Fan vad jag hatar såna människor! Men iaf. Nu är jag m fanny,frida och jonna. Ifs är dom 1000 gånger bättre och jag ba sinkar dom men dom bli iaf int arga all the time. Jag suger på hk för jag bara klantar mej hela tiden ;p Går bättre när jag är sj.  finskan var värst på hela dan -.- Fittan vad jag suger alltså. Så jävla dålig. Jag vill lix sluta men får int. Helt onödigt att jag går eftersom d bara försämrat mina betyg men har man en envis farsa så har man .___.

upsnu hälld jag Mc på mej x> Jag sitter förresten hos farsan. Lappen är helt klart 100 gånger bättte. Och ovant m mus när jag bara använder pekplatta annars :b Morsan slutar 3  (hon jobbar på pomern, hotellet alltså) och jag sluta 1 och hade inget att göra så jag gick hit å vänta. Lyssnar på MJ. Underbara mj. Texten högst upp och rubriken är från they don't care about us med mj, Najsig låt. Passar mke bra för mitt humör idag.

Och nu hare typ kommit nya uppgifter om michaels död. Att han blev mördad av sin egen doktor. Fan för honom isf -.- Men igentligen tror jag att det var bäst för michael att han dog. För antagligen mådde han väldigt väldigt dåligt. Med alla operationer och anklagelser. Såklart är det skit synd om hans barn och så men kanske ändå bäst. Så han äntligen får vila.

Förlåt älskade vän <3

över och ut
Amanda


Hata måndagar eller vad.

Hellu.
Jag äter mat. Jag har lagat sj. I micron ;>

Nåmen. Måndagar är hemska! Först doris 1 timme. Ifs hade vi lästimme idag vilket var bra. Men sen, 2 jävla timmar syslöjd m dampchristel! -.- Hon är ju helt sjuk! Ah juste, före d var d finska vilket inte gör saken bättre. Jag hatar finska. Jag suger på finska. Jag vill inte lära mej finska ens! >.<  fifan. Efter syslöjden då.. Tada! DORIS! :D not -.- Jag hatar doris. Hon är heemsk.
Och till på köpet äre hål i mina älskade skor! ;________; Jag älskar mina skor. dom är bäst. Och nu äre hål i dom! jävla skit.
Hehe mina läxor är nästan gjorda. Jag läste fyra finskaord innan jag int orka mer. Men skitsamma. Dom räknar int in d i betyget. D är nog bra. Engelskan har jag iaf gjort. Engelska är lätt. Fast jag gillar int monica.. Varit och gått m hunden med. Vi gick i skogen. Och hitta kantareller fast vi int ens leta :p Dom fick leva kvar i skogen.

När jag har ätit ska vi fara å rida :) Hästarna är fortfarande på bete btw. Tror dom kme hem nånting nästa vecka.

över och ut
Amanda

Crap

Nu är jag tråkig och börjar med ett Hej. sådså.
Idag har varit tråkig. Varit ut m hunden en sväng och lekt m leg m sis. Typ d enda jag gjort. Nu har hon farit till sin farsa förresten.
Skulle hyrt en film ik men sen vart d int.
Imorn äre skola igen. .___. fifaan. hata hata. Och skolfoto till på köpet. uj. Jag lyckas alltid se störd ut. Men vi har ju ingen katalog i år. Tke det är rätt trist jag. För det hör ju till lixom.

men äh. nu äre ingen idé att jag fortsätter. Det blir endå bara skit.

över och ut
Amanda

tomt

Spring som vinden och skratta åt solen för det regnar ute precis som inne.

Nä jag började inte med hej idag ^^  Nå det regnar somsagt. Jag gillar regn. Fast jag gillar d inte åxå. Regn är fint. Men man blir nedstämd av det. Nedstämd. Vilket idiotiskt ord egentligen.

Jag steg upp vid 12. Så d vart int så länge. Men sis väckte mej -.- Men klockan 2 kom det massa gäster för hon har kalas. Och dom är fortfarande kvar -.- Jag flydde upp på vinden. Hela huset var fullt ju .. Men nu har typ alla farit. Nån är kvar bara. Det är skönt. Jag gillar inte kalas. Förutom mina egna ;)

Det har inte hänt nåt annat idag. Jag har bråkat med sis ^^ Hon sa att jag var "en jävla unge" och att jag "skulle fara hem till min farsa" ;p 

Dethär blev ett väldigt tråkigt inlägg. Kanske har nåt vettigare att säga ik. Får väl se.

över och ut
Amanda


Blås i hornet nu,För den jag en gång var

Hej.
Gud vad tråkigt att alltid börja sådär .___. Nästa inlägg ska börjas m nåt bättre.
Jag har bytt bloggdesign ganska totalt. Jag blev faktist riktigt nöjd. Vad tycker ni då? Ifs är det onödigt att fråga för ingen kommer svara men endå..

Skolan idag var Hemsk. Jag höll på å dö typ. Fifan. Funderar på att byta men det blir knappast bättre. Men iaf. Först 2 tim samhälla m doris >.< Hon babbla och babbla. Jag fick samma plats som i sjuan vilket äger. Fast pulpeten och stolen är asigt låga. Mke lägre än resten av pulpeterna i klassen.. Men jag gillar min plats anyway. Längst mot fönstret och längst fram. Även fasst man inte tror d syns man typ minst där, vilket är bra. Sen vare iaf lunch. Äckelsoppa. Och sen vare kemi m susanne. Gick en kvart före lektionen sluta utan att säga vf. Vet inte om hon visste vf eller int men skit samma.

Var te bub sen då. Jobbit as hell. Usch fyfan. Var helt slut när jag gick därifrån men d var väl bara att tvinga fötterna mot skolan. Funderade lite på att skolka men jag gissar på att Cris inte skulle bli spec glad då. Var typ en kvart kvar av engelskan och tänkte skippa den men mötte monica i koridoren så jag blev tvungen. Min hjärna funkade inte riktigt kan man väl säga. Sen vare äntligen slut.

Gympa sen då. Cris var väl okej. Bättre än ann iaf! Efter d för jag hem å packade. Är hos morsan nurå. Sis babblar i ett och mitt huvve håller på å sprängas typ. skönt m helg iaf. imorn ska jag sova lääänge! ;>

GRATTIS SIS 4 ÅR! :)

över och ut
Amanda

Put your hands up, in the air!

Hejsvej.
Idag vare första skoldagen. fiifan för att det har börjat igen! Det var ifs ganska soft idag. 10 - 1 lixom. Och inga vettiga timmar. Doris babbla på om allt möjligt. Vårt shema är skitkonstigt och stökigt.. Och mattiderna har ändrats. Vem fan sitter å äter i 40 min?! Men jag fattar inget av ddär m rasterna före och efter maten heller.
Nåja. Sen presentera vi oss för sjuorna. Jag gjorde faktist inte bort mej! Fast thomas göka.. ;p

När skolan äntligen var slut var jag m hanna. Vi var ner till Paf open. Det var faktist bättre än vad jag trodde att det sku va. Najs att det händer något. Vi titta på 2 matcher. Gratis för alla under 16. (y) Och så köpte vi godis på den där pallervanten butiken. Knäckklubba :> Hanna köpte kola typ. Men det var trevligt :) Hon for hem m fyra bussen. Då gick jag hem och gjorde ingenting.

Imorn ska jag till morsan. Ska vara där varannan vecka nudå. KOmmer bli himla annorlunda.. Men det kme bli najs i guess. Och jag kommer ha lappen <3 jag älskar den. mke bättre än den här skitdatorn. Och juste. Jag är medryttaremaran nu :D Ska sköta om henne när jag är hos morsan. kuligt värre :>

över och ut
Amanda

vi pratade inte ens m varann idag.
Jag slutar inte fråga mig värför även fast jag borde.
Det är ingen idé. Du är borta. Vi är inte vänner mer.
Inse inse inse.

Sista dagen på sommarlovet .___.

Hej
okay nu är jag hemma vid min egen dator. Har varit m min kusin hela veckan och inte orkat skriva.
Vi har gjort en massa som typ dhär

* Ätit kräftor
*simmat
*bakat knäck i muffinsformar
* varit uppe till 4 varje natt
* varit på datorn
*sett på film
* gått ut m hunden
* fotat
*badat bubbelbad
mm.

Ah. Sen har vi väl gjort massa annat med men.. Jag provade förresten silvershampoot. Funkade nog bra. Topparna vart lite ljusare!♥ ikväll ska jag förresten färga håret :D 

Har just kommit från fantasia. Var där och åt. Såg en skittuff bil. Det var en redbull bil som hade en enorm redbull burk på taket ;p. Idag när jag kom hem städade jag mitt rum och råttornas bur. Sen fixade jag massa grejs jag behöver till skolan som börjar imorn. Har förresten inte köpt någon skolväska.. Min vanliga väska får duga. Den är nog tillräckligt stor. Hittade ingen i swe som jag ville ha.. jaja. Jag vill inte inte inte till skolan. Usch fiiiifan. Helvetet på jorden lixom. Fysatan. Sen har jag inte gjort nåt mera vettigt. Mitt rum är iaf städat nu så. Råttorna ligger och sover. Latmaskar ^^ 

Här kommer lite bilder från veckan :)


  

 





långt ifrån alla men. Säg vad ni tycker!
över och ut
Amanda
 

snartsnart

Imorn kme jag hem. då ska jag börja skriva igen :D

över och ut
Amanda

I can't be saved

hejsan.
Idag var jag och lunchade med Paulina Dinos. åt pasta Basil (veg.) som vanligt ^^ Sen gick vi till roberts och åt  glass. Åt jordgubb. Gott :3 nåmen det var trevligt. Sen for jag hem och gjorde ingenting. Var på datorn. Efter maten fixade farsan min dator så nu är den liite bättre iaf. Den har varit så jävla trög -.- Men  nu är den somsagt bättre. Å sen beställde jag...




Naglar :D  
Ohyes that's right. asigt fina. Jag vill att dom ska komma nu nu nu. Fast det tar ju ett tag.
förresten köpte jag silvershampoo på klippupp idag. Så nu jävlar!

Imorn ska jag till vårdö igen. Vara m kusin :) ska va där till tisdag tror jag bestämt. Så det blir inte så länge.
För snart börjar ju skolan..


skolan

FYFAN! jag pallar det inte. Pallar inte pallar inte pallar inteeeeeee. Jag har redan panik över det. Hjälp mej nån.
Ik ska jag se på film. Kme inte ihåg va den heter. Var och hyrde den just.

 Det blev domhära. :)

över och ut
Amanda

yeah baby

Hej
Funderade faktist på att dissa bloggen idag men nu har jag inget å göra så då kan jag lika bra skriva. Idag var jag med hanna <3 Jag köpte 11 kinderägg 8D Så nu har jag massa plastleksaker. För det är ju df man köper kinderägg. (a) haha ja jag är barnslig :D Men ibland måste man få vara det.. Men vi hade det trevligt :) Iaf hade jag det. Köpte mad croc som jag dricker nu åxå. Gott gott. Dom har bytt utseende på burkarna. Ifs var det ett tag sen och jag visste det men endå. Jag har inte skrivit om det. Dom är mke snyggare nu!  Köpte dessutom nagellim. För jag ska antagligen köpa lösnaglar från Japan :)  Httat två olika nu som jag vill ha. 

Sitter å lyssnar på musik är väl det enda jag gör nu. Michael jackson ♥ Alltså hans musik är den underbaraste musiken som finns! Jag är kär i den. Man blir lixom.. Glad(?) av den. Eller kanske inte glad men iaf jag vill dansa av den. Han var så underbart duktig på allt han gjorde. Visst han var ful efter alla operationer och jag har inte lyssnat på honom nå länge. Det var lixom hans död som fick mej youtuba på hans musik. Och jag gillade vad jag hörde. Jag började lyssna på honom för att han dog, ja. Men det var bara för att jag inte upptäckt hans musik förut. Så jag är inte ett fan bara för att han dog. Igentligen kan man inte ens kalla mig fan. Jag bara tke om hans musik. Eh ja det där kanske blev lite konstigt men jaja.  Long live the king! <3


Vad tycker ni om naglarna? Jag tke dom är skitfina! ♥
 
 

Gamla och nya MC. Nya är absolut finast! Mad croc är förresten mke större i USA. på deras hemsida finns det bilder på racerbilar med MC på och så finns det flera smaker! typ kaffe och choklad :O Om jag far till USA ska jag helt klart prova choklad! jag tror iaf det var i USA..
 

över och ut
Amanda

HANNA ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST

haha ;) Hanna valde rubrik :D

Hej ni där.
Nu håller jag på å laddar in nya pics på datorn så i slutet kommer det bilder. :> Fixat ny header nu åxå! Vad sägs? Skulle egentligen kommit upp igår men hann inte fixa klart den förän internet dog -.- Farsan har det på timer som stängs av kl 21 över tolv. Fast igår stängdes det av 20 över >.< Nåja skulle inte hunnit endå. Men jag hatar timern .. .___.

Mina cupcakes vart  fina tke jag. Fast det gick host host inte så himla bra för mig.. Fast jag lyckades tillslut :) Men men ganska många missöden kan man väl säga. Jag är så jävla misslyckad. Men dom vart i vilket fall goda. Och det är ju resultatet som räknas. Chokladmuffins och mintfrosting vart det <:

Ikväll hade vi kalas för farsan fyllde år. Han fick ett foto av när han åker vattenskoter i en ram av mig. Och sen laga jag ju cupcakes å. Kom en massa folk. eller jaa.. massa och massa, nio stycken med mej var vi. dom var är till lite före elva.

Imorn ska jag va med hanna :> Lääänge sen jag träffade henne nu. Rockoff typ :( Fast vissa har jag ju inte träffat på tusen år känns det som. Fast ifs träffa jag dom flesta på ro. haha. Men det är längesen ivf! Fast snart börjar skolan.. Usch usch usch! Vill absolut inte tillbaka dit. Då kme jag antagligen bara må ännu sämre än vad jag gör. Den där skolan blir min död. Har faktist funderat på att byta men bestämt att jag ska prova nu ett tag iaf. Får väl se hur det känns sen.. nåja. 
 
Här är bilderna iaf <:  (endast kontrastet + på vissa bilder färgen som är ändrat och några bilder är beskurna)




 min mumskatt bor hos farmor och farfar. Han är sötast på jorden <3

 nååå. fina? :)

 chokladen faila lite på dom rosa men..

över och ut
Amanda


Äntligen! En "komihåg mig" knapp på bdb

Hej.
Japp nu har det äntligen kommit en komihåg mig knapp på bdb. Som jag har väntat! Den fanns på den gamla versionen men inte på den nya. Så himla irriterande.. Men nu finns den. Det gillar vi!

Idag har det regnat :< Det regnade igår åxå. Då var jag ut och dansa i regnet :D underbaart :* Jag har typ bara sett på tv och varit på datorn.  När jag hade vaknat och ätit frukost och hela alltihop gick jag ner och fixade det sista på min trä ängel som jag lagade med farmor igår. Ska ha den som nyckelring. Den blev faktist rätt fin. Sen fixade jag håret. Satt mej framför datorn och gjorde mest ingenting och efter lunchen blev det tv med råttorna. Sen mera dator och sen åt vi middag. Farsan kom vid 6. For hem vid typ... 8? Så nu är jag hemma på min dator igen..
Imorn ska jag baka cupcaaaakes! :D Bilder på dom får ni imorn <:

Här är en bild på en kräfta. Kameran dog innan jag hann ladda in resten så dom bilderna kme imorn..
 haha. ;D

Förresten.. Kat Von D har blivit BLOND! usch :< Fast på den här bilden ser det iaf lite bättre ut är den som fredric hade på sin bdb. Men det är jävligt dumt att hon gjort det ;_____; hon var så jävla söt förut och nu... Värför? är den stora frågan vi alla ställer . värför värför värför?!

över och ut
Amanda

imorn far jag hem.

Tjohej.
Idag var jag lat och låg i sängen till tolv ^^ Pallade inte stiga upp. Och när jag väl gjorde det höll jag på å trilla ikull för det svartna för ögonen och snurra i huvudet.. Morsan säger att det beror på att jag har lågt blodtryck typ. Ingen aning. Nå men sen satt jag mej m råttorna i fotöljen och tittade på beck. Missade det igår. Hann inte titta klart före vi sku äta lunch så fortsatte m det efter lunchen. sen va jag m råttorna en stund. Vi gick och simma sen. Det var inte kallt i vattnet idag heller men d blåste skitmke. Fast d va kul å åka i vågorna :b Innan vi gick från stranden fika vi å jag åt farmors hembakta toscakaka <3 Gott gott! När vi kom upp tillbaka Badade jag bubbelbad tills vi sku äta . Massor m skum! :D Farmor vart lite sur när d for över hela golvet (aaa). Fast det har varit värre kan jag lova. ;> Nå men sen åt vi och nu sitter jag här. Ska se en film på trean sen. kl tie. stolthet och fördom tror jag bestämt den heter. Ingen aning om den är bra eller nåt.

över och ut
Amanda

Jag blir så sjukt jävla TRÖTT på dej.

Hej.
Idag har varit ok. Även fast jag helst ville gräva ner mej igår. Det går upp det går ner, det går hit det går dit, det är en eevighetsmaskin.
Men åter till idag. Jag vakna kvart över tie. Sen duscha jag å fixa mej och packa. kvart i 2 kom farfar å hämta mej åså for vi till dom. Sen åt jag glass å sen gick vi å simma :) Det var nog rätt varmt i vattnet. När man väl kom i. Dom har jättejätte långgrunt där så man måst gå och gå och gå tills man kommer så långt att man kan simma. Sen hade farfar och jag tångkrig 8D efter vi gått upp for vi till butiken å handla. Jag köpte goodis som farfar betala :3 sen datade jag och sen åt vi. Sen datade jag mera och sen åt vi.. krääftor! jag tke om kräftor. Fast man blir kladdig :C

över och ut
Amanda

sommar väder <3

sry för ev. stavfel .__.
aaah german!
Pang Pang !
Dont shoot! I'm polich! don't shoot
Why the fucking coat?
I'm cold..


Hej och ännu mera hej.
Varit till kantarellen idag. Typ de enda jag gjort. Och suttit och ritat. och ritat. och riiitat. eh ja. Jag har inget att komma med idag. Min huvudvärk är fortfarande inte bättre. Inte för att nån bryr sej men endå. Igår var jag då till dinos. Åt pasta Basil. den vegetariska utan bacon(tror det är bacon i den iaf..) Det var gott. Sen gick vi å spela äventyrsgolf. Jag kom 2:a ^^ Farsan förlooora :D Sen åt jag mjukglass med strössel på. mums :*
När vi kom hem såg jag på the pianist och åt popcorn med förmke salt på. Läpparna blev skrynliga </3 Filmen var bra. Fasst 3:an hade "problem med textningen" >.< dåligt dåligt.  texten däruppe är från filmen .
nu ska jag ut i solen med B&J strawberry cheescake och frida :D



över och ut
Amanda

fortfarande så helvetes ont i huvvet .__.

hej och hallå.
idag har jag... duschat! yepp först duscha jag å gjorde allt som hör till. Sen.. åt jag. våfflor :3 gottgottgott. Å sen målade jag naglarna. Läänge sen nu. Har lix inte pallat göra det på ett tag för jag failar det alltid -.- fast idag blev det rätt så fint :>
Sen gick jag ut och tvätta cyklarna. Ska sälja min lilla som jag hade i typ 4:an :b Eller jaa.. försöka sälja den iaf. köpa?
Min cykel som jag använder fick sej åxå en dusch. Den var skitig.. Ska kanske måla om den. Om farsan går m på å hjälpa mej. Röd. Eller svart. eller nån helt annan färg. Tips mottages tacksamt! :)
Ik ska jag till dinos och äta.

 my nails :> Dålig kvalité . Och målat lite på fingrarna å men det är typ borta nu..

över och ut
Amanda

huvudvärk.

Hej,
Skrev inte igår. Orkade inte bråka med datorn. Den har vait skittrög och jobbig men farsan håller på å rensar upp den nu så den ska bli lite bättre. Jag har typ asont i huvve och ska snart se på tv å dhär blir bara kort.

Somnade lite över 3 igår .__. Kunde inte sova. Och kl 10 när jag sku stiga upp var jag lixzom död. Så jag sov till ett :D Sen klädde jag på mej å sånt, åt lunch och gick till stan. Asigt varmt! Köpte iaf en ny datamus. Min gamla har typ trögat asmke å så. Köpte hårblekning åxå.  Usch jag fasar för nästa blekning. Usch. Det är så jävla starkt så det svider somfan i hårbotten. Men ska man vara fin får man lida pin..  var till biblioteket och lämnade tillbaks en bok och sen gick jag hem.
Tänkte att jag ska baka cupcakes snart :) Då kme d bilder <:

över och ut
Amanda


Awesome ♥

Kopierat från Gerardism på bdb.



Nya My Chemical Romance låtar

My Chem uppträdde på The Roxy för några dagar sedan, och på deras playlist fans 3 NYA låtar :) Nog med att man blev hyper av att se de på scenen igen :P det här var ju en megarolig överaskning.

Länkar till låtarna :

"Kiss the Ring(?)/La Heavy(?)"

http://www.youtube.com/watch?v=_M8sFyzys5Y

"Death before the Disco"
http://www.youtube.com/watch?v=lewKKH9UzpI

"The Drug"
http://www.youtube.com/watch?v=721Apxq_v3A


Lite extra midshow banter:
http://www.youtube.com/watch?v=NrWvJ_5J1X4


<3 Härligt att se de på scenen igen där de hör hemma :)
kvalitén är dålig iknow.


I do it again if a could

Ge den en chans!
 



HejHallå.
Idag har det varit ganska slött. Steg upp vid halv elva. sen la jag mej på soffan i nån timme och tittade på typ fem olika program samtidigt ^^ gjorde ingenting i typ 3 timmar. Var på  datorn lite och så. Sen klädde jag äntligen på mej och sminkade mej , fixade håret och så. Sen städade ja hela(!) mitt rum. Damsög tillochmed. Plockade upp allt från golvet och rensade bort den stora högen med skit på skrivbordet. Man såg knappt skärmen. :b Men nu är det fint här igen. Städade råttornas bur åxå. så dom har med fint nu. Sen datade jag ännu mera. och sen tittade jag ennu mer på tv 8D Slööig dag kan man säga. Sandra och farsan kom hem snabbt och sen for dom till vårdö. började laga middag vid 6 och åt vid halvsju. Sen gick jag iväg till äventyrsgolfen där jag träffa paulina. Det var faktist riktigt roligt att spela :) Fast vi fatta int riktigt först :b Men det var kul och jag var bättre på d än på vanlig minigolf! ;> Mke mke roligare än vanlig. Roligt när man fick välja lite väg och när det var lite runt och hit och dit ist för bara rakt fram. Om ni mot förmodan(eftersom antagligen hela åland redan varit dit.) inte gått dit, gör det! helt klart värt det. Sen var vi ner på stan och köpte glass och pratade på robert's servering.
Nu sitter jag och lyssnar på the sounds. Dom är faktist väldigt bra! :)

 Äventyrsgolfen! Bilden är tagen från google.

över och ut
Amanda

-"What's your problem?"

You're my problem!

Hejhej.
Internet seppa ju igår då men nu är det löst igen. Jag har just varit i duschen typ. Egentligen vet jag inte alls vf jag skriver. Det har inte hänt nåt. Jo, mumrik trilla ner från sängen. Fast han slog sej inte. För han ramla ner på min väska och där va d mjuukt. Gud vad intressant. Idag ska jag på bio typ. Harry potter. Jag har lagat mat idag. själv. Fan vad bra jag är 8D. Ska lägga in några bilder från stugan  nu. Då blir ni glada vavava?
Snart börjar skolan. Suger suger suger. Jag viiiiilll fan inte .____.
Dumma dumma. Aja here is the pics!

Jag har bara ändrat kontrastet lite på alla utom blåbärsbilden sen ! :)














nu ska jag på bio! säg skitgärna vad ni tycker och så!

över och ut
Hon som har brått

dhär skrev jag igår.

Hej!
Nu ska jag just äta lunch men hinner trycka in ett inlägg före. Förra veckan har jag gjort massor. Inte hunnit eller kunnat skriva. For till stugan i tisdags. Åkt vattenskoter å massor. Skitkul att både köra, åka och åka hästsko ring! Härligt att trycka på gasen och känna hur den exploderar under en. Man kör så fort så ögonen rinner av vinden. Underbart. Har en massa bilder från stugan och så men har dom inte på  datorn nu. Dom kommer in på bloggen senare :) Oj vad mke bilder jag måste lägga ut.. Bilder från bröllopet och stugan å vålarö och massa.
aja. I fredags for vi till swe. Till vålarö och hälsade på malin,peter,elias och linnea. Elias är 1 och linnea 5. Söta ungar! Fast elias såg alltid jätte skeptisk ut :b Vi var in till nyköping en sväng på lördagen. Det ligger en kvart från vålarö där dom har sin "stuga". Där shoppade vi lite och så. Sen for vi till Orminge vid 3 ungefäär. Var till ica och handla. köpte present till sis där. Fingerfärger :) Hon fyller ju snart år! 21 augusti fyller hon. Igår var vi till Täby och shoppade innan vi skulle till båten. shoppa shoppa shoppa. Gjorde av m massa pengar som vanligt :b

Jag köpte:
* ett rött och ett svart linne - Gina tricot
* vit top m tryck - JC
* tröja - H&M
* Bok, 14 år till salu - Ica maxi
* födelsedagspresent till sis - ica maxi
* powerking - Hemköp i täby
* julklapp till farmor - en butik i nyköping
* godis på båten
* MJposter <3 - gallerix
* penal - åhléns
* sudd - bokia

Jaa. Nu ska jag gå och äta lunch och sen ska jag pallra mej till stan m råttorna.

Tillägg: dhär skrev jag igår men internät slutade fungera när jag skulle trycka på publicera knappen så ni får det idag ist.. 

över och ut
Amanda

RSS 2.0