Orkar inte

hej.

Ledsen men orkar inte skriva något idag. Men imorn skriver jag igen. :)

tja.. nästan iaf ;)


puss.

en helt vanlig tråkig dag.

hej.
Idag har det varit dödligt varmt. Igen.. nåja inte klaga. Det är iaf varmt och inte kallt. Steg upp vid halv 2 . Då hade morsan å sis åkt och tittat på dagiset hon ska börja i så jag var ensam. Åt frukost/lunch och sen gick jag och städade åt kaninen. Efter det gick jag på en promenad. Varmt! när jag kom tillbaka gick jag upp och läste. Klart boken ;____;. jag vill ha nästa bok! den var underbart bra. Och den var bara onaturlig en liten stund för sen fattade jag vf varulvarna var där. å edward kom tillbaka! :D hehe hoppas inte nån håller på eller ska läsa den nu ;) Efter maten for vi till stranden. D var varmt i vattnet idag åxå :) Gick på promenad med hunden på kvällen. Vi såg ett rådjur och han vart helt galen >.<  fick hålla i han skithårt för att han int skulle sticka.. Men han lungnade sig sen som tur var.  Nu har jag precis sett beck och sen börjar det nån ny serie så ska titta på den..

förresten, grattis alla judopeeps till medaljerna! och till alla andra jag känner om dom ha fått nåt eller gått till final! :)

Tilllägg:
Nu har jag sett första avsnittet i serien, harper's Island. sjukt bra! men ganska läskig.. trailern finns här

puss.

vaaaaarmt

Hejsvej!
Jag överlevde swe :) Hitta massa najsiga saker. Men varmt vare. men i skuggan var det helt ok. Men mina fötter dog en million ggr. Men d var kul. Men gud vad trött jag var när vi kom hem. Ont i armarna av alla kassar och ont i fötterna. uh. Nåja. Sov till 3 idag :b Sen tog jag ut råttorna på trappan. Dom såg halvdöda ut av värmen. Men dom fick springa omkring i skuggan och så blötte jag ner dom med vatten emellan åt. Flyttade ut deras bur på balkongen sen. Svalare där än inne. Ikväll ska jag träffa paulina igen. Vet inte vad vi ska göra. nåt bara. Det är asvarmt idag ;S 27 grader typ.. usch ;O
Men vad har jag köpt då?  

*jeansleggins - JC
*hårspray proffs - åhléns
*rosa adidashuvtröja - åhléns
*rosa linne med tryck - H&M
*grått linne - H&M
*pyamas - H&M
*Skolkalender - Gallerix
*Godis - söta silvia
*linne - stadium (morsan betala)
* gympabyxor - stadium(morsan betala)
* pocketbok, när jag hör din röst - pocketshop

ah det var väl det jag köpte. :>
Föresten är När jag hör din röst (andra boken i twilightserien) asbra! Fast när jacob blir varulv tke jag den är rätt onaturlig.. men annars är den super!

puss.

michael jackson

Hejjus.
Idag har det varmt. asigt varmt men skönt om man tillbringat hela dagen i vattnet. som jag :)
For till gottby sund efter lunchen. Var där typ hela dan och det var skitnajs. Vaaarmt i vattnet :D OCh har köpt en  flytmadrass eller vad det heter som man kan sola på. När vi for hem igen fixa jag mej och sen skjutsa vi syrran till hennes farsa. Efter d for vi till dinos å åt. Jag åt tortilla wrap och det var goott. Sen gick vi å köpte glass på stan. Nu när vi kom hem for morsan å rida så nu är jag ensam. Skulle ju va med hanna men det gick int för hon sku å hälsa på nån. Imorn ska vi ju till swe. Jag kommer typ dö av överhettning! Enligt väderraporten sku det bli +30 grader i stockholm ;S ujuj. Tur att burikerna har luftkondisionering(stvn?)  iaf! nåja man får väl försöka stå ut..

vila i frid michael jackson!  you're  a legend!






puss.

The sims 3!

Hej!
just i detta nu sitter jag och installerar thesims 3! :)) Köpte det på dillen, äntligen ha dom fått in det. Jag kommer typ sitta klistrad för det verkar skithäftigt 8D Nörd? ohyess i am!
Var till stan idag. Var till dillen och köpte thesims och sen åt jag glaass :* Gammaldags jordgubb. Inte prövat den förut men den var god :) Sen gick jag dit till växlingsautomaten och växla till kronor "till helgens sverigeresa" som dom säger i reklamen ^^ Sen for morsan och jag å handla. Syrran fick inte komma med till stan för hon vakna kl halvsex å va skittrött och mega jobbig -.- Ikväll händer det ingenting ithink.. Å imorn ska jag va m hannus <: Och guuud vad varmt det är idag! Man dör typ. Hoppas d int är såhär varmt på lördag. det får gärna va mulet då.. Annars kommer jag typ svimma av överhettning .__.

Alltså guuud vad jag stör mej på cirkusmaximum affischerna! dom e överallt! Och lixom orka sätta så många på samma ställe?  Vid rosenblads är det typ 8 stycken plus att det är precis vid vägen där i närheten. palla lixom  :S Tror dom att vi är helt tröga?

puss.

Blue blue sky

felåt för sent inlägg men jag är mest på datorn kvällen  yousee.

Hej!
Idag har jag för en gångs skull haft ganska mke att göra. Vaknade vid elva, åt och sen for vi till möckelö havsbad tror jag det hette. Var så fruktansvärt vaarmt idag. Som gjort för en dag på stranden. Var där i 2 timmar kanske. solade massor så nu är jag rätt bruun. :) Sis lekte massor i vattnet och jag simmade ett tag. Var långgrunt och väldigt kallt för det var ju vid havet nästan. Man måsta gå ut aslångt.. Julanda och jag hade vattenkrig typ :b När vi kom hem tittade jag på lejonkungen och gosade med råttorna. Fick lust att titta på disneyfilm ;) Efter att vi hade ätit middag gick jag i duschen och sen for vi till stan och "fikade" på Pub Nischa. Drack en läsk å åt chokladstång. Det var lix det enda dom hade -.- Jan-erik var med.. .__. Vi for å åt glass på stan sen. Åt gammaldags choklad. Sen lyckades jag tjata till mej att vi sku hyra film. Die welle hette den. Den var bra faktist. Bara det att jag inte märkte att dom snacka tyska i den före vi satt på den >.< Fast man vande sej vid språket efter ett tag så det gjorde inte så mke. Bra var den i vilket fall :> 



puss.

Sommar sommar älskade sommar!

Hejsan!
Idag har det varit sooommar! Varmt. typ 23 grader i solen :* Jag har legat å solat massa :D Lite brun har man väl blivit iaf. :) Sen tog jag tillfället i akt och for ut med kameran en sväng. Blev några bra bilder. Efter maten for vi och simmade. Eller jag simmade. Sis sprang omkring i vattnet och skrek att det var svinkallt :b Det var ganska kallt men d vart bättre när man väl kom i.  Då var det rätt skönt. Ik ska jag nog gå på en promenad. Nu ska jag baka chokladmuffins! Vart inte så långt inlägg idag eftersom jag mest legat på solstolen hela dan ;) Men här kommer lite bilder..





 vår kanin sigurd :*



säg jättegärna vad ni tycker!

puss.

green giant!

eh rubriken är från en majsreklam ;)

Hej!
Idag har jag inte gjort så mkt. Var till stan med sis och morsan. Köpte en iller-sovplatsnånting. Hette iaf ferret play tube.. Inte samma mönster eller märke som på bilden men samma modell. Har den dock inte som dendär... Sen var vi iaf å handlade. Sis var galen ;S Om ni råkade va inne på kantarellen och hörde nån som sprang omkring och skrek svordomar över hela butiken så var det min syster -.- Sjuukt pinsamt! nåja. For till sparhallen sen och köpte en bricka och ett tjockt snöre. Sen när jag kom hem fixade jag en ny hylla till råttorna :) (det var det jag skulle ha bricka och snöre till). Dom verkar gilla den. Dom tyckte  om att dom kom högre upp.
Nu har jag inte gjort nåt alls. Spelat lite thesims typ. Ikväll ska jag se på beck.



puss.

run like the wind.

Hej <:
Vaknade halv fyra idag. (eller var det halvfem?) eheh. Känner mej väldigt duktig idag. Först städade jag mitt rum och råttornas bur. Behövdes! Jag tror att jag aldrig städat mitt rum hos morsan förut. Alltid hon som gör det xD. Sen badade jag råttorna och klippte deras klor. Dom gillade det inte alls. Tyckte synd om dom. Men nu luktar dom jättegott och är skitrena :> Efter det gick jag på promenad. Inte så jättelångt. en halvtimme typ. Gav kaninen mat och sen gick jag in och gav råttorna mat. Sen har jag inte gjort mycket mer.

Nu kom sis hem. Hon har varit hos sin farsa.

och juste,
Nån som vet var man kan ladda ner svenska sommarhits ?

puss.

depprimerad.

I lost it all.


Lite sol idag för en gångs skull

Min midsommar var den värsta midsommaren i mitt liv och jag orkar inte skriva om den.

Jo hej!
Idag var vi först till morsans morbror och sen till mormor och morfar och åt middag. Dator och bok med. Satt och spelade sims typ hela kvällen hos m&m ;> Min mormor kallade mej ful ;0
Skönt när vi äntligen for hem! dom är så himla nojsiga >.<  nåja. 
Bakade ju cupcakes igår. Dom vart goda men frostingen blev för rinnig så d faila lite. Och dom vart skitfula ;< Nåja dom va ju goda och det är väl d som räknas.
Oj nu lägger jag in massa smileys som vanligt men ni får leva med det ^^

Jag, morsan har köpt om jag kunde drömma (första boken i twilightserien) till mej. Den är helt jävla Bäääst!!! Jag är uppslukad av den 24/7 alltså. Det var länge sen jag läste en så bra bok.. Sitter tillochmed å flinar för mig sj när det är nåt roligt i boken. Eller suckar åt när nåt inte går som jag vill.. :$ underbar bok iaf! 100% läsvärd <3 var glada ni att jag kunde slita mej från boken så länge att jag hann skriva dhär :b

Förresten är det bokat nu! :D Amanda goes to swee nästa lördag ((: Ifs har jag ju inte så mke pengar så d blir inte mke shopping men lite iaf. Och alltid lika underbart att slippa åland! <:

jag tog bort bilden

Nu ska jag gå tillbax till min bok ;)
puss.

Trött,sliten och depprimerad..

Hej.
Jag mår inte så bra just nu.. Är det okej att inte vara glad all the time? Ska iaf försöka få ihop ett vettigt inlägg. Vi får väl se hur det går..
Var iaf med lennie idag. Vi gjorde igentligen inte någonting alls. Gick omkring typ ^^ Men d var väl najs anyway. Vi träffades ju å det var typ aslänge sen! Skulle ju köpa thesims 3 idag men det går visst inte så bra för mej. Det var lix slut hos leverantören på lekplaneten och på dillen har dom inte fått in d än. Dom visste inte värför så det är väl antagligen slut där med .___. Nåja jag ska kanske till swe nästa helg så då kan jag ju köpa det där. Tills vidare får jag väl dras med mitt Thesims Livets historier. Jo jag har tvåan + en massa expansionspaket men skivan har blivit repad så det går inte att installera -.- Har d instalerat hos farsan iaf.
Snart ska jag baka cupcakes iaf. Med hallontopping. Bilder kommer sen då va :) Hoppas jag har alla ingredienser bara.. Märker väl det sen när jag bakar. hah.
Morsans en kompis for just. Hon va här ett tag å hade sin ur söta labradoodlevalp med sej. sjuukt söt! Mandy hette hon.

Ifall jag inte hinner skriva imorn, GLAD MIDSOMMAR! :>
Vi ska fira på jan-eriks stuga.. Jag tar med dator och råttor så att jag överlever. ts.

Är mina formar nåt fina då? :) Köpte dom på Söta saker där vid mariebar.


puss.

Seent inlägg.

Hej.
Kommer ett sent inlägg eftersom jag inte hunnit skriva idag..
Vaknade 4 på dan idag . Hahahah vadå laat? Orkade inte stiga upp lixom :b  Morsan va lite sur på mej :O haha . MEn duschade å åt middag å sen for vi till stan på gick på Berglunds tivoli ;). Sister ville ju dit å tänkte att jag lika bra kunde hänga med. Jan-erik och morsan var åxå med dådå. Jag åkte bara en sak. alla andra var lixom för småbarn typ och gick jättesöligt. Men åkte dendär stora som var upp i luften å så är man upp å ner. Sett den? . Ah justdet. Åkte 2 saker till för syrran ville inte åka sj i dom. den ena var nån sak som var uppe i luften å snurra runt mega långsamt.. :b Julanda gillade den :b Den andra var nå bilar (eller var d båtar?) som  snurrade runt som i en karusell och så kunde man åka upp om man drog i en spak och ner om man släppte den^^. Jag fick knappt plats i den och satt i baksätet och hade benen över framsätet för det var så jävla trångt. tss. Försökte vinna en stoor choklad ask åxå men d gick int så bra för jag vann int. .___. Men fick nya lotter hela tiden för om man hade en viss siffra på slutet fick man en ny och de var många olika siffror.. Nåja det var helt ok att va där och syrran hade ju kul ;)
Vi for å handla sen och köpte cupcakesingredienser för jag ska baka imorn :)) Med hallontopping. En till sak jag ska göra imorn är att fara till stan å va m lennie och så ska jag köpa thesims3 nu å. Om jag kommer ihåg det. haha.

Hyrde film å. I taket lyser stjärnorna. Sjuuukt bra. Den får 5 av 5 toast! ;) megaunderbart bra och himla sorglig..



puss

bigsmiile :))

Ah måste bara lägga till en sak.

Jag ska få börja bo vecka vecka i höst! Dom ha hittat nån som kan ta hand om sister när hennes farsa e på jobb å då kan hon å bo vecka vecka å då kan morsan skjutsa meej till skolan! :))) Å då ska jag typ få ha en "egen" häst varannan vecka. Alltså jag ska va medryttare till maranique(hästen som är uppstallad här) å det är himla kuligt faktist. (jo jag håller på med hästar, rider dock inte på ridskola för d suger)

puss.

Vi hade iallafall tur med vädret!

Hej.
Felåt att det blev lite sent dhär inlägget. Har haft lite fullt upp idag..  Råttorna har int fått komma ut heller.. Måst väl ta ut dom en sväng senare. Vakna vid elva idag. Konstigt nog vaknar jag sjukt tidigt nu för tiden .__. kanske för att det är så ljust? Men d suger iaf. hmmff jag vill sova läääänge ju. men iaf. For till biblioteket å låna böcker. sku låna twilght böckerna men dom  va utlånade >.< Och harrypotter böckerna å.. pff. Hitta iaf några böcker sen. Men orka int titta så mke.. d är så svårt å hitta nåt när d e så stort ;s Sen va jag till söta saker å köpte cupcakesformar å dekorationer. Måst ha en muffinsplåt bara.. Sen sku jag köpa the sims 3 då. Men d var int så för dom hade det varken på dillen eller lekplaneten .___. På lekplaneten va d sluut å på dillen hade dom int ens fått in d ännu :< men på torsdag ska jag köpa d <:  köpte singstar svenska hits å ;> Mke lättare å sjunga på svenska.. Nog för att jag kan sjunga på engelska å men :b  Så for hem till mormor och morfar å åt för morsan var till läkare. Sen kl 18 for jag till gröna udden å spela minigolf m paulina. ts jag skuger på minigolf. Hehe hon vann stooort. suck :b Sen hem åså spela jag lite singstar å nu sitter jag här dåva. Håller på å skriver ett mejl till Nathalie. Råttornas uppfödare.

jaja.
puss.


shopping :)

Jaa alltså kameran e på laddning å jag orkar int fixa en bild på va jag ha köpt så skriver vad jag ha köpt ist :)

*Ljusblåa trasiga Jeans Gina tricot
*
Vit cardigan Gina tricot
*
Svarta sneakers Dinsko
*
Grön huvtröja H&M
*
Linnen(2 vita,1 svart&1 blått) H&M
*C
hoklad och energi dricka på båten

tror inte d var nåt mera? 

puss.

Jag har saknat er sötsvansar :*

Hej!
Äckelväder idag :< Regnat har d gjort åxå. Vart är sommaren nånstans? :S

Råttorna är hemma!! :D :D Saknat dom <3 Just nu rusar dom omkring i hela undervåningen förutom badrum och vardagsrummet. Det är så krångligt å få tag på dom när dom är där. Nu har dom klättrat upp på skohyllan, sen upp via kläderna som hänger där och nu ligger sniff och sover i mammas nå utebyxor och mumrik sitter på en jacka ;> MAttes älsklingar :* Måsta stiga upp skittidigt imorse igen. Jag som hade tänkt sova lääänge..  Råttorna kom typ kvart över 9 å sen orka jag int gå å lägga mej igen..

Satt i pyamas himla länge och sen gick jag ut på en promenad i ruskvädret. Men det var int så farligt. Ganska skönt :)
Sitter å lyssnar på sturm und drang spotify som jannik fixa till mej för d funka int men nu funkar d igen :) Dom är sjukt braaaaa!! <3

Imorn ska jag till stan. Måst till biblioteket och så ska jag köpa the sims 3 ((: Hoppas d är bra.Thesims nörd 8D. Ska köpa cupcakesformar och tillbehör å för jag ska ta och baka d snart. Lovar att lägga in bilder isf att jag bakar.. På kvällen ska jag spela minigolf m paulina. Haha undrar hur d går ;)



 <3

puss.

Det kriiisa "lite"

ojoj. Jag trodde nog jag skulle måsta byta blogg just jag. Det faila totalt och allt vart helt på feeel. Sku bara ändra lite åså gjorde jag nåt konstigt å sen blev att cp å d gick int å ändra alls.
Men sen hjälpte Oliver mej. Så nu är allt i sin ordning igen :D Bytt header, bakgrundsfärg,stil på text å rubrik + färg och storlek på rubrik, en riktig makeover ;) Blev d bra?

Tack så himla mke oliver! :D

puss.

Meera blond :)

Jaa jag lägger in en bild på håret å när jag endå håller på!
Ska blekas nån/några ggr till ännu och så ska jag fara å köpa silvershampoo sen när jag har tid och pengar..
Men jag tycker endå d vart helt okej. Vad tycker ni? :)


Finlandsbilder!



Bilderna e lite små menmen. Ni får väl försök titta endå.. Lite bilder iaf :)

puss.

Tillbaks på åland nu.

Hejhej.
hemma på åland igen nu då .___. Usch usch.
Men har haft d riktigt najs :) Länge sen man träffat dom dära alltså! Förresten glömde jag nämna att sanna å bor där. haha. Amen hon är då joel och leos syster och hon pluggar i Oxford nu. Så henne träffade jag inte nu men..
Ska snart på kalas till mormor. jättekul *host*. Menmen. Hinner inte lägga in bildeer nu men gör det när jag kommer därifrån :) Bilder på va jag shoppat och sånt kommer å . Åså han jag färgat håret! :D eller blekt dådå. Behövs nog några ggr till innan d blir riktigt blond men det är påväg <:
okay vad har jag gjort då? berättar lite kort .

Torsdag: åkte iväg med finlandsbåt mitt i dan nångång. Höll fan på å tråka ihjäl mej. 5½ timme är förläänge att åka båt alltså -.- nåja sen kom vi äntligen fram å sen bara äta kvällsmat å snacka lite å sen i säng.

Fredag:
Upp tiidigt! Sen iväg till sandras dimesion i Åbo. Den höll på i 2 timmar ungefär. Sen åt vi lunch å sen shooppiiiing :D Himla najs å shoppa där för d är lix 3 shoppingcenter med gångavstång från varann. Himla najsigt. Hade fått 70e av farmor så hade pengar iaf + att jag tog lite egna pengar med å. Sen for vi hem å åt middag och gjorde inte så mke mera sen.

Lördag:
Först frukost och sen for vi iväg ungefär 12-1 nån gång till Göta, min gammelmormor typ. Sen for vi hem tillbaka kl 3 ungefär å åt lunch å sen efter det for vi till tinne. Farsans moster då. Sen gjorde vi int så mke mera. Var där ganska länge. Sen när vi kom tillbaka så gjorde vi inget mera typ.

Söndag:
Upp sjuuuuuukt tidigt, kl halv6 ._____. Sen duscha å fixa hår osv å sen frukost och iväg till båten. Vi hadd hytt så sov typ hela resan :b trötttrötttrött.

Amen d är typ vad jag har gjort nu när jag int ha skrivit. :)

Ah juste Lily allen - fuck you är nog min favoritlåt justnu. Sjukt bra!


Lägger som sagt in bilder sen efter kalaset!
puss.

Du är ett mumitroll! ;D

Tjoho hej!
Sitter på Leos dator nuva.
Varit å shoppat massa i Åbo idag. Hittade ganska mke. Var på Sandras examen före så hade mina klackskor å tänkte att jag sku ta me mina vanliga å lite andra kläder för inte så kul å shoppa i klänning å höga klackar precis :b Kläderna kom jag ihåg men såklart sku jag glömma skorna -.- Så fick liiite(Läs mycket) ont i fötterna tills jag kom till en skoaffär. ajaj. Men sen hitta jag ett par svarta sneakers så :) Köpte förövrigt världens snyggaste jeans på gina :D *BIGsmile* D va lixom precis såna ljusa jeansblåa jeans som dessutom var trasiga. Skitsnygga enligt mej. När jag kommer hem blir d bildbomb me massa bilder härifrån :) Ska försöka fånga lite folk här på bild men dom vill int riktigt va med på bild men INGEN och då menar jag ingen undgår smygfotare Danielsson ;>  Borde kanske säga var jag är å. I dalsbruk är jag. Hos min farmors syster (min farsans moster dåva) och hennes man, Raimo och Joel å Leo. Joel e typ 18? å Leo e 15, fyller 16 snart tror jag.

Jag är sjukt glad som ni kanske märker. älskar å va borta från cpåland!!! Hatar åland. Vantrivs där asmke för jaa.. usch. .____. Jag vill flytta.
Ifs är d lite jobbigt me all finska -.- Hatahatahata. Men tur att vi har finlandsvenska släktigar! Jag får huvudvärk av finska. Seriöst. hehe alla expiditer å sånt babblar på finska me en när man betalar å man ba Wh00t?! haha :b Imorn ska vi hälsa på min gammelmormor. Eller är hon gammelmormor om d är farsans mormor? :S Isf har man ju 2 gammelmormorar. haha.
Åka finlandsbåt suger förövrigt. Megatråkigt å inget å göra när man  ensam :<
Menmen nu ska jag int sitta här mer i think? Ska se om jag hittar nån rolig bild på den hära datorn >:D hahah titta va jag hitta ;) Leo äre iaf. fast bilden är nog rätt gammal :b

BaiBai åland! Puss.

Amanda ska åka till finland :)

Hej!
Det har ju inte hänt så mke nu ännu för det är så "tidigt". hehe klockan är 12 men d är endå tidigt. Jag har just ätit lunch. Steg upp halvtie(usch) och duscha, fixa mej å packa. Jag ska ju lixom till finland idag. Kimito å hälsa på släkten. :) Kommer antagligen inte uppdatera  före söndag om jag inte lyckas hitta en dator. Håll ut! ts. Ska till Åbo också så kanske hinner shoppa lite :))) Måste iaf köpa nya linnen å kanske om jag hittar ett par ljusa jeansblåa jeans..Lite svårt att förklara men jaa.
 Heheh min farfar ska ta hand om råttorna medan vi är borta. ojoj undrar hur d ska gå. Hoppas han int tappar bort dom iaf ;S Jag kme sakna mina pojkar juu! Ifs är vi ju inte borta så länge men endå. <3 Ah juste. Pappa ska bygga en stoooooor fin råttbur :DD fan va najs d ska bli å få en mke mer lättstädad bur å så..
Jaja nu ska jag int sitta här och skriva massa babbel.

 Första bilden på bloggen på mina älsklingar!  Jag kme saaakna er sötsvansar :*

puss.

Onsdag.

Nu har jag varit till stan m alicia. Vi hadd himla roligt :) Åt Hallon&banansmoothie på roberts. gott :)
Å snackat massa om allt möjligt. Köpte en ny mascara å dådå. behövdes.
Vi träffa ida&malin och Minna&angelica åxå. Vi såg nån jättelång gubbe som såg ut som en
blond jesus enligt alicia :b  hihi. Jammen d va himla träävligt. :*

Jag känner mej förövrigt väldigt väldigt aktiv här nu va. 3 inlägg på samma dag. Bäst ;D


 Alicia är sötast! :*


 <3



Självförtroende?

Alltså jag måste bara lägga till en sak..

Jag vill åxå ha sjukt bra självförtroende och tycka jag är snygg,söt,bra osv. Varit och kollat på massa peeps bloggar och bdb's och dom har så sjukt bra sjförtroende! Och förresten har jag kommit på vf alla hatar dom s.k fjortisarna. Dom har så bra självförtroende och tycker om sej själva och då blir alla avundsjuka och kallar dom "fjortisar" och "horor" å massa sånt. Visst det finns ju sånna som är så sjuuuukt överdrivna som typ pao eller denise(heter hon så?) som bara "åh kolla vad snygg jag är i mitt nya rosa läppstift som jag har köpt på.. nä d ska jag inte säga för då härmar ni mej för ni tycker att jag är så snygg och vill va precis som mej!" DET är riktiga fjortisar. Och vet inte hur "fjortisarna" här på åland är eftersom jag inte träffat nån av dom bara hört om dom. Men jaa det jag skulle säga med dethär är att man ska sluta snacka skit om folk som man inte känner bara för att man är avundsjuk av olika anledningar eller för att "alla andra gör det"! Det är så mke skitsnack och ryktspridning på åland. jag har somsagt inte träffat personerna ifråga så jag vet inte hur dom är å så men ja.

puss.

Guuuud, jag är död!

Hej.
Fyfaaaan va trött jag är. Försov mej lix för jag orkade faktist inte stiga upp kvart över sju å gå å duscha, glömde dessutom att sätta klockan på ringning. (a) menmen, jag hann till tandläkaren å nu sitter den däära tråden fast igen. Somnade på soffan sen. Och jag är fortfarande sjukt trött.

Nu regnar d iaf int å d e ju naajs men. Ska m alica på stan en stund å.
Var ju m paulina å fika igårkväll, på nikolaj. Åt nån slags kaka men den var typ gammal? uh. D var värsta jippot på stan med musik å massa folk. Typ självstyrelsenånting? ingenaning. Massor m folk vare iaf. att folk orkar gå på alla såna där grejs... Jag visste inte ens att det var ^^

Alltså det känns snarare som höst än som sommar :S Kallt och regnigt. Usch :<

 Oredigerad. Men hallå sommar tack!


Var jag bara dum?

Hej.
Haha klockan e just 2 och gissa vem som sitter i pyamas ännu! jo jaaag :D
Har verkligen inte gjort nånting idag. ojoj. Ska nog snart gå i duschen åxå. Ik ska jag då somsagt träffa paulina. kl sju.
Min syster är knäpp ^^ Jag håller på å flabba ihjäl mej här. Sitter i köket så hon leker precis brevid.
Julanda: titta mommi! jag drog av huvve!
Mormor: men vf gjorde du så då?
J: Nu e hon död. För man kan int leva utan huvve! :D
Det var en barbiedocka :b Men hon sa massa annat åxå men jag kme int ihåg.. ^^

Jag måste köpa en ny mascara. Min är typ slut. :'< inga pengar ju. give me?
Imorn ska jag till tandläkaren 09.15(!!!!) :O jag kommer dö typ.. ska vara m alicia å :) <3
Men jaa.

Nu får det bära eller brista *hoppas*

puss.

Ändringar

Sådärja. Nu är det lite ändringar som ni väl märkt. Vad tycker ni?
Nu ska jag gå å äta glass <:

puss.

Jag kommer väl antagligen radera det här om nån dag..

Hej.
Sorry att jag int ha skrivit på typ en vecka.. Mått totalt skit och gör det fortfarande men ska försöka få ihop ett inlägg endå..
Borde byta bakgrundsfärg och header snart kanske.. På torsdag far jag till finland och hälsar på massa släktingar. Är hos morsan. Varit med syster idag å så. Inte gjort så mke annat. Lovade ju bilder på kycklingarna men har dom inte på datorn nu och jag orkar inte lägga in dom heller. Imorn ska jag träffa Paulina igen.

Jag har brutit ihop nu. Orkar inte den minsta lilla sak som att plocka ur diskmaskinen eller städa råttburen. Allt är bara svart. Jag har tappat kontrollen totalt. Kan brista ut i gråt när som helst. Jag stod där den kvällen med tabletterna i handen. Tänkte att ikväll slipper jag livet. Slipper känna alla svek. Men jag är fortfarande här. För jag vågade inte. Inte då heller. Tänkte att det kanske kanske blir bättre. Men jag har förlorat allt hopp nu. Varken orkar eller kan leva längre. Det är över. Det är slut. Borta. Jag är tom. Död. Levande. Vad är det för skillnad? Jag vill flyga bort i ingenting. Bli någon annan.

puss.

I'm working on my rooooar!

Hejjus.
For aldrig ut igår iaf. Flummade med mej själv i trädgården ist. Grannarna måste undra vafan jag höll på med ;)
Idag i skolan var jag åxå sjuukt flummig. Hehe frida älskar mej (a) Men skolan var jobbig somvanligt och susanne blev liite arg på oss. hehe. Men vi fick ut kemiproven och vi hade saltförhör. eftersom jag inte ens öppnat boken så gick det eehm megabra! (y) inte.. Provet fick jag 6+ på om nån undrar. Inte så bra nej.. Men typ ingen fick bra på det så. himla svårt ;S nåja skolan är just slut så skitsamma :D Sen efter skolan for jag till stan och köpte godis och Engergiiiidricka<3! Stört länge sen jag drack mad croc alltså.. *bigsmile* hihi <: Sitter och dricker Mc nu då. Men köpte 3 så en burk och godiset ska vara till finskan imorn för vi ska typ äta godis och titta på mumin ;>  Ikväll blir d väl bara att sitta hemma i think. jag hänger med jag hänger med :) Fotbollsmatch ik så dom flesta ska väl på den?  Men jaa. Det är dåååligt väder ute :< dumt. SOOOL ska d va!
hihi. Imorn ska jag till farmor och farfar i vårdö :) Dom har pycklingar! :D sjukt himla söta <3 Ska försöka få lite bilder på dom å <:  omg amanda<3 blogg.se alltså! Datorn fick cpfel(somvanligt) och stängde ner internet men mitt inlägg sparades som utkast! Fan vad braaaaa :D
Men nu lägger jag in lite biilds från igår. Men inte dom fula. ts. (inte alls alla men jag orkar inte lägga in flera) kommentera!







oj så SERRIÖÖÖS man kan va?! ;D Jag veet att bilden är sjukt ful och det är faktist Meningen att jag ska blunda och smajla som ett fån :b jag bjuder på den va.


och sen en bild från idag som avslutning :>


puss.
förlåt för ett lite stökigt inlägg idag.. rubriken är förövrigt från lejonkungen :b

Myggorna har vaknat.

Hej! :)
Sorry att jag inte skrev igår. Orkade inte :/
Idag har d varit vaaarmt :D Hade föredrag om råttor idag. Det gick helt bra förutom att jag var så nerväs att jag darrade på rösten. D är vid såna där tillfällen man märker att jag är sjukt blyg.. Efter skolan kom Paulina och Marie. Aldrig träffat Paulina förut men hon verkade skitshyst :) Kommer träffa hnne igen dådå.
Ikväll ska jag antagligen ut. till LH typ?
jaja. Förresten har New moon kommit på trailer nu. Sett den och den verkar sjuukt bra! Jag måste nog läsa böckerna å. Ska man läsa böckerna el se filmen först?
Trailern finns förövrigt på fokis blogg. Tror inte den finns på youtube..
och en sista sak innan jag drar, jag har fått årets första myggbett! kliiar .___.



puss.

RSS 2.0