Det luktar sommar <3

Hej!
Uppdaterar väldigt sent och inte så långt idag. Äntligen är den riktiga sommaren här! Det har kommit midsommarblomster och hundflokor. Det LUKTAR tillochmed sommar! Det finns inget härligare :D

Lusseeleverna fick ju studenten idag. Vi var till marica på studentbjudning eller vad det heter. Efter det for vi hem. Först bakade jag och sen red vi. varmt som fan ;> muffinsen vart gooda :3 Bilder längre ner. 

Men nu ska jag fortsätta se på illusionisten. Bra film men lite onturlig ^^



Hallonmuffins :> yummie!
 

puss.

Jag tar strid till döden

Johej!
Idag har d varit ganska lungt. Var till LH(lilla holmen) på biologin idag. Alla killar typ var sjukt omogna.. Kastade sten på fåglar -.- Mange gjorde förövrigt en väldigt sexig dans till kungfu fighting med min jeansjacka på en sten ute i vattnet :b Omoget javisst, men oj så roligt! haha. Sen efter vi varit på LH gick hanna och jag till stan och köpte candy. Har jag sagt att Susanne är den mest blåsta personen någonsin? Hon gick typ 20 m bakom oss och när vi svängde in mot stan sa hon inget. Hon sa inte heller något när vi gick över torget bort från vägen till skolan. Ojoj hon är puckad! Hon trodde väl att vi tog en genväg el nåt ;D

Efter skolan for jag hem och packade för till morsan dåva, är där nu. Imorn ska jag på examen typ.. Och så ska jag baka amerikanska hallonmuffins! bilder kommer !

Ska ha föredrag/demostration på måndag.. uuuh. Ingen blir väl förvånad när jag säger att jag ska ha om råttor? ;)

Såg på spirit med syster idag. eller ja hon orkade se en stund men sen gick hon och gjorde nåt annat. Jag satt kvar. Jag bara älskar disneys tecknade filmer! Dom där äldre som allt är ritat för hand i. Och musiken är sjut underbar alltid! Har älskat dom sen jag var liten. I vissa kan jag tillochmed börja gråta! :$ <3
 

Synd att det är prat i början bara.. Men ja alla sånger är underbara tke jag.. :*

förresten bleks mitt hår mer och mer! :D Solen säkert. Och sen kanske det blir så när man tvättar? Vet inte. Men jaa. I love solen :D

puss.

sommarlängtan

Hej!
Skolan idag var slö, som alltid. Städade på hk:n.. Sjukt tråkigt&jobbigt. Brände mej på ugnen å. aj! Svenskan var okej för man slapp göra något :> Lennie, minna, angelica, jag och emma hade blomkrig idag ;) en lärare blev typ sur på oss sen för hon tyckte inte busken blev fin när vi drog bort blommorna^^
Sen for jag till stan en snabb sväng och köpte hårspray för mitt är slut.. Sen hem.
Måste renskriva biologiuppsatsen el vad man ska kalla det. Det ska ju va inlämnat imorn.. Susanne in my heart! <3
Idag är det inget sommarväder ute alls typ. Det regnade nästan när jag var på stan.. Snartsnartsnart avslutning. guuud va skönt det ska bli!
Men nu hinner jag inte mera.

Bilden blev grusig när jag minskade den lite .___.


puss.

Blond

ah juste håret vill ni väl kanske se åxå.. Ifs är bilden redigerad och så men försökte  att inte redigera den så mke. Och dessutom är bilden dålig och jag orkar inte ta en ny för jag ska just gå å titta på tv.  och en sak till. Det ska bli helt blondt. Men d funkar inte med en gång. tycks då?



puss.

jag kommer inte på en passande rubrik till denhär dagen..

Hej!
Nu ska jag försöka skriva ett inlägg.. Sjukt trött och vi har skriftligt i finska imorn. woohoo. Har såklart inte övat och kommer knappast göra det heller. Alltså kme jag få fyra .___. Men i åttan SKA jag skärpa mej. iaf komma i tid och göra mina läxor..
Gissa vem som vann tuplan(stavning?) på uncan igår då? :D Äntligen vann jag på mitt nr. ha alltid tagit samma, nr nitti, eller 80 om det inte finns. Sísta numret i listan dåva. Och emil sa före, d kommer ju aaaldrig på nitti! när jag skrev in mej där. Men d gjorde dt visst.

Jag hatar dubbeltimme gympa! usch. Sjukt jobbigt.. vi hade fotboll. Gjorde mål iaf. en gång.
Efter skolan var jag å hämtade klänningen.

Förresten, nu börjar domdära finska skolklasserna gå mej på nerverna åxå. Dom är fan överallt! Vem e så dum att man åker HIT på klassresa? Tillvärldens sämsta ö lix. Det finns ju ingenting att göra här..

puss.

Avslutning snart! skoltrött till 1000

Hellohello.
Färgade/blekte håret igår då. Det vart som man kunde förvänta sig efter första blekningen. Snyggt blondt i utväxten, jätteorangebrunt(ja föredrar att kalla det guldblondt.haha) i topparna. Men det ska såklart göras om en massa ggr. Synd bara att man inte får avfärga oftare, 3 veckors mellanrum minst. Så om 3 veckor igen då alltså. Men jag visste ju det. Att det inte skulle bli blondt direkt. Fast jag erkänner att jag hoppades på det ;) Men gud vad ovant det är! Inte tänker jag på mej sj som blond heller. känns ovant att se mej sj i spegeln! menmen.

Skolan var jobbig som vanligt och satt och önskade mej långtlångt därifrån.Skoltrött? nää int aaaallls! Kemiprovet gick åt helvete. Jag fattade inte någonting så fördrev tiden med att rita på baksidan av provet. Huvudsaken är att man blir godkänd.
Efter skolan for jag till stan. Avslutning snaart och jag måste ha klänning och skor! Hittade skor på Zko och klänning på magique. Klänningen är inte köpt än för jag hade inte pengar men skorna är köpta. La undan klänningen så ska hämta den imorn. :)

Förresten, Grattis mina älsklingspojkar! ett halvår nu! :D

Bilderna har dåligt kvalitet för det är mobilbilder..

Klänningen! fin?


Skorna :) Vad tycks?


puss.

ujuj kemiprov :<

Hej.
Var ju på kalas igår  så slänger in lite oredigerade bilder. Hinner inte redigera dem för jag borde verkligen plugga till ddär hemska kemiprovet. Jag fattar verkligen ingenting! Men inte så konstigt heller eftersom susanne är världens sämsta lärare..
Idag gjorde jag såklart världens tabbe >.< Glömde att vi började nio så kom till skolan till åtta. Kul!! inte.. Bara att vända och fara hem igen.. Vi hade sammarbetsövningar på lilla holmen idag. haha inte så konstigt att vår klass behöver det. Vi har verkligen SÄMST sammanhållning någonsin. Men det var helt ok endå.Bättre än att sitta inne å ha svenska iaf!
Bilder kanske kommer. Om jag orkar sätta in dom från mobilen.. Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Jag ska färga håret ikväll. hoppas det blir bra hoppas det blir bra hoppas det blir bra. Skriver om det ikväll typ. Nu ska jag gå och plugga lite smått.

Kusin :>



Igor! Sjukt svårt att få bra bilder när dom rörde sej hela tiden. ts.


zack! typ den enda bra bilden jag fick från kvällen..



hahah Attaack! ;D


puss.

En sån därn typisk söndag..

Hej!
Idag har varit en sån där typisk söndag.. Sov ganska länge och sen åt jag frukost och gick i duschen. Efter det städade jag grabbarnas bur. Behövdes verkligen! Så nu har dom fint igen. Sen gick jag å råttsen ut en sväng. Dom sprang omkring i det höga gräset medan jag pluggade lite på kemin. Prov på tisdag såatt.. Måste nog kolla igenom dom båda efter fästingar sen ikväll.. Nåja ska inte prata råtta nu va. Knappast så intressant. Sen gick jag in och pluggade ist för det började blåsa lite.. Åt en cupcake åxå. Mums! :3 Nu borde jag väl fortsätta plugga.. Om jag inte skiter i det och gör nåt annat. haha jag är jättepluggis :D Ska på kalas ikväll till kusin(paulin). Vet inte om jag hinner färga håret efter det annars blir det imorgonkväll ist. Om jag vågar ;s Hoppas det inte blir grönt iaf! Fast isf skulle jag ju få en fin sommarlook! eller? Ska bleka till blondt hade jag tänkt då men vi får väl se hur det går..

Bara för att jag älskar sommaren och det faktist är sommarväder ute, blåser lite bara, slänger jag in en sommarbild :)



puss.

Amanda bakar cupcaakes :D

Hej!
Var och åt till dinos ikväll då, Åt pasta Shrimp, rätt gott men själv tycker jag att den pastan man kan få vegetarisk är godare.(kommer inte ihåg vad den heter..) Sen bar det hem och bakade chokladcupcakes!(recept finns på recept.nu). Jag kladdade runt i hela köket precis som jag alltid gör.  Morsan satt och skrattade och klagade om vart annat ;) Man ska inte lämna mej i ett kök med fria händer. haha. Men jag fick städa själv sen.. Har fortfarande disk kvar :< Smeten smakade skit men med chokladfrosting och allt vart det skiitgott! :3 Bakandet tog himla länge så missade typ hela robinson.. Dåligt att erik åkte ut tycker jag. Nina skulle åkt ut. Menmen.. Läskigt när JArmo trillade åxå. Blodig i hela jävla ansiktet ju ;S


                                 I ugnen :)



                      Klaadd!        


                             Tadaaa! :D
sjukt gott!



                 Och sen en bild på profsbakaren ;>

Snart cupcakes ;)

Hejsansvejsan!
Ännu en grå och tråkig dag idag. Men idag ska jag faktist ut och rida :) Sitter i ridkläder och skriver dethär faktist. Steg upp för inte så länge sen heller. 12 typ. Skulle kunnat sova längre om inte morsan väckte mej.. -.- Menmen. Man ska inte sova igenom hela dagen :b Ikväll ska vi ut och äta typ. Morsan orkar inte laga mat. haha.
Jag ska baka cupcakes idag :D Eller iaf försöka. Första gången jag bakar själv så får se hru det kommer gå. Bilder kommer. Lovar!
Jag ska nog till hultsfred i sommar! :D Men det är inte riktigt säkert ännu. Hoppas på att emma kommer med. Annars far jag inte. Gud vad tråkigt det skulle vara att åka sj med morsan -.- (hon kommer bara med för att vi inte kommer in annars. haha) Men vi hoppas på det va. Ellerhur emma?

Nån som varit på hultsfredsfestivalen förut?

 söta!

puss.

Usch regn..

Hej!
Idag har jag varit till stan.. Sku försöka hitta ett par skor men hittade ingenting :/ Såg ett par ballerina men d fanns inte min storlek.. Köpte en ny parfym iaf, xx Nice heter den. Annars har d väl inte hänt nåt. Åt morotskaka på Julius. Goott :> 
Morsan är på trav så jag är ensam. Eller råttorna är ju här men :b Det regnar ute.. Usch. Regn är så himla tråkigt. sool ska det vara! :) Iaf jag blir trött av regn. Fast ibland kan d ju va mysigt åxå ifs.  vet inte riktigt annars vad jag ska skriva men..




puss.

Rolig Solig Sommardag!

Hej!
Nu har jag ändrat stilen åxå. Den andra var ful tyckte jag..
idag har jag haft västa sommardagen :)) Var på upptäcksfärd med sister i skogen. haha. Hon stega på där och jag hade int en aning om var vi var. Men hon visste tydligen. Vi var hos jan-erik och åt lunch nämligen(i stan) å så gick sister och jag ut. Å varje gång jag sa, nej nu går vi inte längre! så svara hon med jo amanda, rakt fram! hon är söt hon :) Vi gick aslångt och sen kom vi ut på en väg. Å sen gick vi till en liten park. Hon visste var hon var iaf. en 3½ åring har alltså mer koll än mej ;O haha. Sen plockade vi lite blommor och så sprang vi hem till dom. Min sister är sötast :D Sen var vi till mormor och morfars stuga och åt middag.
Sen for vi till en butik för morsan skulle ha choklad. Då köpte jag världens största glass! d va en Jättis fast den va lixom jättemke större än dom vanliga ;o När vi kom hem for jag ut och fota i skogen å på gården. Hunden var med åxå :)
Mysig dag!

Ska snart se en film åxå..



puss.

Godnatt!

Nu är det sista fixat och jag ska just gå å sova. Råttorna har inte fått mat än heller :O ojoj dom är säkert jättearga på mej nu.. (a)

Sov godast! ♥


puss.

Börja blogga här ist :>

Hej. Nu har jag suttit hela kvällen och krånglat med massa HTLM-koder. Har lite kvar att fixa, bla. menyn.. Ska börja blogga här ist just för att man kan ändra så mke :) Nå, vad tycks då?

Sitter och klickar omkring på favoritsaker.se Hittade ursöta cupcakeleksaker där;


Söta va? :>

Finns massa urgulliga saker där, t.ex en bullmatta.

 hihi :>

Nu ska jag fixa det sista.

puss.

RSS 2.0