palla blogga

Jag får bort min tandställning 26nov :D :D I cant wait!

Idag hade jag kvarsittning. Det var riktigt tråkigt det.
Men jag orkar serri inte blogga. återkommer när jag har mer ork.
kan ta ett tag.

puss å kram hallonbanan

~

Jag ska inte mera.

svarta tårar

Bomben är släppt.
-'du pissar på mig'
Dom ringde. Såklart dom gjorde.
Hur kunde jag vara en sån idiot?
explotionen var ett faktum.
Mitt liv slutar här.
drippdropp
Svarta tårar

Jag orkar inte skriva idag.

See I just cant find the right thing to say

I tried but all my pain gets in the way

Hej och hallå.
Fyfan för måndagar. Som vanligt. Men det är ju så himla jobbigt på måndagar. Ifs äre det på onsdagar åxå menmen. men det hände väl inte så mkt i skolan preciis. Syslöjden är ju favoriten alltså. Jag är bäst på syslööjd :D haha jag suger men endå. Fast jag är faktist klar m påslakanet snart. Riktigt stolt härva ^^
Men vad hände mer i skolan? Inget typ. Vad jag vet. 

 Mitt H&M paket har kommit :D :D Fan vad bra! Fast det blir å hämta det imorn för sandra måste skriva på det å när hon kommit hem har posten stängt.. Igentligen skulle det kommit förra veckan men såklart kommer det inte när dom säger. Det göre ju aldrig.

Jag vill se This is it! dokumentären(!!!!) ;< Men nu blire väl inte å åka te swe på länge å den kme väl knappast hit. Kanske kan tvinga morsan å åka te swe m mej å se den.. skulle vara väldigt väldigt najs det alltså.. <3

Förresten, Jag har starat en privat blogg , http://amandanivet.blogg.se/litemerprivat/ den är lösenordsskyddad så ni får fråga om lösen om ni vill ha det. Kommer såklart skriva lika mkt i den härra som vanligt endå. Men jag skriver mer tankar och sånt i den privata.

pusspåre




where did I go wrong?

I lost a friend

hellu.
Idag har jag städat hela mitt rum och råttornas bur plus att jag rensat ur garderoben. uh vad jobbigt det var kan jag ba säga. Men nu äre fint. Och va mysigt det ska bli ik när jag får gå å lägga mej i reena lakan :3

När jag hade städat osv gick jag till stan å fika m Paulinaroberts. Råttorna var med åxå. Åt morotskaka som var väldigt mumsig. Satt och prata om allt å ingenting å sen gick jag hem igen.

Igår var jag te täby och shoppa dårå :)) Både julia å hanna var på båten på morgonen så det vart inte så tråkigt. Fast jag sov typ m huvve på bordet i kafeét halva resan. Var så jävla trött. Inte så konstigt ifs men ^^ Sen for vi te täby där farsan släppte av mej. Han och sandra for runt å prova bilar hela dan för farsan ska köpa ny bil.
Så gick jag runt där ett tag å sen kom hanna. så vi var till massa butiker åså. Sen vid 3 sku hanna fara så då gick jag å åt lunch på Zanders. Sen gick jag typ runt ett tag till å hade int så mke å göra för alla mina pengar var typ slut :b Vid 5 kom sandra å pappa åså gick vi å köpte ett par skor som jag ville ha. :))) Vi gick å åt på en italiensk(?) restaurang sen. Åt en pasta som va skitgod men väldigt mättande så orkade inte m hela.

Julia var på båten på vägen tillbaka åxå så vi stod å prata i taxfreen typ hela resan :3 Hon å jag har samma humor så vi skratta som fan ;> Vår humor äger :*



Dethärra var vad jag köpte :) Nästan iaf, köpte lite småsaker som balsamspray å lite annat åxå som inte är med på bilden..

Lila tshirt m tryck - gina tricot
röd/vit randig tshirt - H&M
Jeans - gina tricot
Skor - vagabond
Bok/tidning om MJ - bokiaexpress
Mössa - indiska
tights- indiska

 mössan fick en egen bild för tke man ser bättre om den e på.


 skorna fick åxå en egen ba för att jag tke dom e så fina :) Tycker ni då?

skor

jag älskar skor! Jag har börjat göra det nu. Har inte alltid gjort det.. Förut gick jag m trasiga och skitiga gamla converse och brydde mej inte alls. 'finskor' tog jag absolut inte på mig, nä ifs gick jag hellre m bara sockor.
Men nu har nåt hänt. Och jag har höga klackar. Jag har fortfarande inte riktigt fattat d sj. Men alltså skor. Underbara. Jag skulle kunna ha hur många som helst. Om jag hade pengar då alltså.

xoxo
amanda

blodprov

ogilla!

Hejplej.

Idag har d varit fedt jobbigt. Humöret i botten.
På morgonen var jag te labbet på sjukhuset och tog blodprov. Sex jävla rör tappade dom ur mej. uhj.. Blodprov är nog inte min grej riktigt. Man kände ju typ hur blodet for ur armen på en..

Andra timmen idag vare prov. Det gick väl någorlunda. hoppas jag.. hade ju inte precis övat så mkt.. (aaa) Men vi hoppas på godkänt iaf ^^
Annars hände det inte så mkt.. Camilla å johanna kom in å snacka m  oss om stämningen i klassen osv. Alla klagade på Doris.

När skolan var slut gick jag hem först å sen te stan. Träffa jonas en sväng. Länge sen!

Ikväll händer det inte mkt alls. Imorn ska jag te tääääby :D El om d blir sthlm. Tror på täby. Åker m tidiga båten imorn bitti. Hanna ska åxå :)) det är bra så man inte får så himla tråk på båten. Undrar ba hur i helvete hon ska stå ut m mej ;) Blir väl täby hela dan sen, hanna kme senare för dom sku nån annanstans före typ. Och sen hem m sena på kvällen. Fast jag har typ noll money. Så det blir inte mkt shopping menmen. Måste köpa hårsprej iaf! lite kvar bara.. Och sen blire väl nå kläder eller så.

uschh va hungrig jag är.. Farsan kme först om typ en timme å lagar mat te mej. Fast det var fedt god lunch idag :D Potatis&purjolökssoppa <3 Och den var Mixad för det var ba vegetarianerna som fick det :))) Alla andra fick korvsoppa *spy* maha. I love it!

xoxo
amanda

beroende

Hej.
Nu ska jag försöka skriva dhärra snabbt för har prov imorn och jag kan ingenting. Jag borde plugga. Farsan kme å hämtar mej om en timme typ å då ska jag på träning och efter det ere idol å sen äre ju kört.. aah. Vf måste jag alltid skjuta upp allt te sista dan? .____.

Idag var jag te bup först. Å sen när jag kom tebax så nojsa alla om var jag var osv. Pallade inte säga det då så alla trodde typ att jag skolka ^^ Annars va skolan.. jobbig. Nån som är förvånad? Tillvalet var okay. Jag är dock otroligt dålig påre. Vi sku typ sätta musik te ett bildspel. Nå mitt är lite konstigt men.. haha

Jag spelar farmville (!!!) Jag som lovade mej sj att inte börja. Och vad gör jag? Börjar såklart ^^ Det är nog ganska kul . Nåt å fixa m.Är typ på Lvl5 tror jag. Alla bli grannar! Rubriken har inget m FV å göra btw.

Ikväll äre då karate :))) ska bli najsigt. Bara d är bra tränare så.

Nuuuuu ska jag plugga!

pusspåre

tomma ord

Jag pausar från provplugg nuva. Tänkte se på vänner ett tag. Nåra avsnitt typ :b Men det var inte mke provplugg före heller med tanke på att jag somnade med huvve på köksbordet. suck. Jag orkar inte med prov.Såhimlatråkigt!

Skolan idag var jobbig. kemi och biologi och matte. Fast vi slutade 1 iaf. Matten gjorde jag knappt nåt på alls. Lyssnade på musik och ritade. Gjorde väl kanske 4 uppgifter totalt på båda timmarna. Helt tomt i huvve och bara suddade sej för ögonen hela tiden. bleh. Men imorn börjar vi 10 iaf :)) Fastt vi slutar 4 vilket inte är så najs. Men tillval är soft. Jag suger förövrigt påre. Men men. :b

Efteråt var jag m julia. Vi gjorde inte så mkt. Gick omkring. Åt på svarta katten. Tog nån sånhärra marrängkolatårta som var så sjukt god. muma!

Jag borde skriva i dedärra häftet nu igen. Ska ju te bup imorn och jag har int skrivit sen i torsdags. Måste göra det alltså. Fast jag kme väl glömma bort det typ.


pusspåre


Jag är en idiot

Nu blire kort för jag ska just se på vänner.

 På tisdagar är skolan ganska enkel. Hk å sånt. Vi laga pasta m skinksås fasst d va ju såklart ingen skinka i min. Hade massa ost ist. Det vart helt ok. Morotskaka te efterrätt. Mums!
Finska förhöret gick antagligen fedt dåligt för jag hade inte övat. (aa) Menne vem i hela världen bryr sej?
Jag borde börja öva sh prov. Har d ju på fredag. Men det får bli imorn.

Efter skolan va jag me annina. Det var rikitgt najs det. Gjorde väll inte så mkt. Var på stan ett tag och sen gick vi till henne å baka kladdkaka. Som inte blev kladdig. Igen :b Men den va helt ok endå. Fasst d tyckte inte annina.

På kvällen vare karate sen. Ganska tuff träning men kul vare. Niclas är bra som tränare. Vi övade sparkar. Sparkar är en av grejerna jag gillar bäst. Och under teknikträningen tappade jag bort mej totaly. Och mina ben dog lite där ett tag.. haha. Det var riktigt kul faktist. Förresten hare kommit 2 nya killar te vår grupp.

okay det vart rätt långt iaf. ^^

Jag vill inte bråka m dej!
Du är min bästa vän.
Klarar mej inte utan dej. Jag älskarej fan.
Förlåt..
 

pusspåre

skolfotot

Så jävla fult!

ah d vare. Den bilden som det var hela klassen på alltså. Jag ser förjävlig ut .___. Den andra vart dock helt okay. Men fyfaan.. Jag dör. Så pinsamt. Jag tittade inte ens i kameran och ser skitsur ut. Usch. Manges min var åxå sjukt het. Så det var iaf inte bara jag. Men man har ändrat en hel del sen senaste skolfotot..

Skrev inte igår nej. Hann inte. For te morsan vid 1. Sen red jag å sen gick jag i duschen å efter maten for jag å träffa lennie. Och på kvällen orkade jag inte.

Idag har varit som alla andra måndagar. Fysatan vad jag hatar måndagar alltså. syslöjden gick ju bra verkligen ^^ Jag äger på syslöjd! :D not -.-

Efter skolan for jag te stan å köpte nya hörlurar för mina glappar. Dom kosta fan 33 euro å nu är dom redan trasiga. Man blir sur alltså! Köpte dom billigaste dom hade för hade inte råd m nå dyra. Köpte ju dom rosa för inte så länge sen..

När morsan hämta mej for vi å köpte skolfotot. Usch fyfan.

Jag är inte fjortis? ;S
Jag tke inte det..





pusspåre

fly up in the sky

and kiss an angel

Hejhallå.
Äntligeeen slutat jobba. Fyfan vad stressigt d varit idag alltså. Typ 300 pers. jag överdriver faktist inte. Fedt jobbigt. Och känns som att jag inte gjort annat än å laga kaffe..  Men man får pengar och d e huvudsaken :))

Har förresten fixat födelsedagspresent te morsan idag. Hon fyllde år i fredags och d ha jag glömt å säga.

Grattis mamma!
haha.

Vad har hänt mer då? Ingenting.

pusspåre.

Galopp är härligt

varning hästprat

Hej hallå.
Idag var det vääääldigt najs i skolan alltså. Ni tror säkert jag är knäpp nu va?
Men vi börja 8. På sleipner. Red samson. Jättesöt häst. Red på ridbanan. Det var nog hundra år sen jag red en ridskolelektion! Men det var väldigt kul. Galoppera har jag inte heller gjort på hundra år. Maris har ju fel i benen så man kan inte galoppera m henne. Jag gillar galopp. :)) Vi slutade ungefär halvelva sen. Sjuukt soft alltså. Puss på det.

Sen for jag hem , packade och somnade på soffan^^ Vaknade typ kvart i 2 och då kom sandra å hämta mej. For te bussen och åkte ut te vårdö och nu har jag jobbat. Kinda kul. Fast rätt jobbigt. men pengar gillar vi.

Nu ska jag just gå å se på idol. på iptv.

pusspåre

Shasha bloggen! ;)

hanna, jag veet att du älskar mej :D

Hej.
Var väl ok idag. biologiförhöret gick ju.. ehm braaa :D or not -.- hehe 3poäng. 4 då alltså. Men jag bryr mej faktist inte. Susanne kan ta sej. På matten hade vi vikarie igen. Oj va mkt vi jobbade alltså! jag jobba 1 uppgift. pluggis , javisst! Musiklabb var kul. Haha min svampboblåt sög xD alla andra gjorde värsta avancerade m massa olika grejs men inte jag inte. Hade 3 loopar varav 2 var likadana. profs härva.

Var te bup idag. inget speciellt där inte.

Ikväll äre karate igen :))

Och imorn äre sportdag i skolan.. Vi börjar 8 .__. skulle börjat 9 annars. Men vi slutar 12 iaf. me like. Jag ska rida. Och efter sklan ska jag te farmor. Är ju öppna gårdar i helgen och då ska hon ha öppet. Jag ska jobba. Å tjäna peengar!

jag saknar dej


pusspåre

No way out, Im next in line

In this land I never find peace
Hej.
Idag har jag mått fedt dåligt. Känt mej så jävla ensam.

Skolan var jobbig idag åxå. 3 timmar i rad med susanne(!!) är inte riktigt min grej nej. Biologiförhöret gick åt helvete kan man väll säga. Första kemitimmen var iaf rätt så soft. Såg ba på nån konstig film om alcoholer eller nåt. Sen andra timmen måsta vi labba -.- Jag hatare! .___.
Sen efter d vare dubbeltimme matte. fyfaan. Vi hade vikare för hasse va på kurs. kme inte ihåg va hon heter men d va iaf hasses fru. Sami å jag hade tuschkrig ^^ Missa bilden för var hos skolsköterskan hela timmen. Mätte,vägde,kolla syn å hörsel,blodtryck å blodprov. Jag är 2 cent längre än hanna :D ;> 1.58 lång är jag. Riktigt stolt härva ;) Sen har jag tydligen lågt hemoglobin eller vare hette så måst kanske äta nå järntabletter typ?

Snart ska jag te fantasia å äta m paulina. Ska just gå å fixa håret.
Vägde förresten ratsen idag. dom väger över ett halft kilo! tjockisar ;*

pusspåre

Do you remeber those days of old times?
The days where so golden and all shining bright.
Now those days are gone 
now I'm here all alone,
alone oh miseria

The sun was so shining but rain came one day
The dark came so fast and now it's here to stay

Now this is my life
in this cold emtiness
Emty, oh miseria

Take me away
Take me back to when life was liveable
I can't stay
In this hell
Oh miseria

Do you remember the day when all died?
I'd give my everything just for it's change

But this is the end,
I cant stand all this pain
The pain, oh miseria

worlds best song ever <3

Karate

Nuuu har jag kommit från karaten.
Hur va det då? nå helt najs. Har inte riktigt bestämt mej än men. jag tror jag gillar't. Det som var lite trist var att d ba va massa vuxna. Typ endast en tjej i min ålder och hon var.. ehm. jaa :) hehe. Men det blir nog bra tror jag.
hoppas d iaf.

sen skämde jag ju såklart ut mej. Börja blöda fedt mke å måsta typ få plåster å massa .____. typiskt mej.



pusspåre.

du är annorlunda

har jag gjort något fel?

hej och hå.
Idag var det inte så tungt i skolan. Vi hade Hk så. Lagade nån slags 'taco-lasagne' typ. Det var helt ok. Fasst vi skippa bönorna. sen vare typ bärkvark och knäckflarn te efterrätt. Jag å hanna laga kakorna.

Fyfan vad jag hatar gunilla! Vi har henne som vikare på både finska och engelska för monica är borta. Hon opererar sej typ? Men fifan. Jag höll typ på å måsta sitta kvar efter lektionen! Och jag prata,skratta osv inte mer än nån annan. Jävla bitch säger jag bara.

Efter skolan va jag m annina. Vi gick typ på stan å så. Satt å snacka i stadshusbacken. Köpte energidricka på citylivs.  Det var mkt trevligt :)) <3

ikväll äre karatee :D Undrar hur jag riktigt ska hitta där inne . Farsan sa att bergsskyddet är jättestort.. Kommer säkert komma in i fel sal eller nå liknande. Irra runt där som en yr höna.. :b Nåja. Skriver ik igen å säger hur d va åså. om jag orkar

pusspåre. 


take me away

to a life worth living.

hej.
gud vad trött jag är nu alltså! Kunde inte sova igår så jag var vaken till 3 ungefär. halv 3 satt jag vid köksbordet och åt varmchoklad m grädde <3 det blev alltså ca 3 timmar sömn i natt -.-

Skolan har varit som vanligt. Jag hatar måndagar! Doris babbla bort sej ordentligt på samhällan som igentligen skulle vart svenska. Milda moses!
Jag och syslöjd alltså.. ojoj jag kan typ ingenting å sen när jag sku sy så tog undertråden slut åså vart d faiil. vi gillar't. Sen efter skolan gick jag ba hem m musiken dunkandes i öronen. jag mådde inte så bra nej. Tänkte att jag skulle gå en sväng te lindan(en lekpark) och sätta mej i en gunga men det var massa ungar där så jag gick hem ist.

Igår beställde vi H&M kläder :))))) Farsan va snäll för en gångs skull. Och nu ba den långa väntan tills dom kme.

Imorn äre karate! :D fan va skönt att börja träna igen. Längtat somfan. Hoppas d är kul åxå å inte massa jobbiga människor..

 ursäkta bilden ;<

pusspåre

give me some money?

hej.
Jag har bytt header. Deni! tyckte den andra var för somrig. Nog för att den där åxå är ganska somrig. Bilder är förövrigt från egypten. röda havet <3 Jag ska åka dit igen snart :DD Inte bestämt vart än. Inte till samma ställe iaf.Jag vill inte åka tillbaka dit. Orkar inte ta upp värför. Fast en del av mig vill åka dit igen. Men det blir way too jobbigt för mig. nåja i alla fall.

Idag har jag typ inte gjort nåt. Städat råttornas bur. Och duschat. Men orkade inte fixa mej så jag är väldigt naturlig idag ^^ Håret ofixat och inget smink. Äre söndag så äre. Ska kanske börja se sagan om konungens återkomst idag. Om jag orkar. Dom är very very långa alltså. men dom är bra. Man kan se dom hur många ggr som helst. Iaf kan jag det. tröttnar aldrig.

Jag har knappt nå pengar alls mer. Borde inte köpa något på minst ett år. Jag ska ju köpa dator har jag tänkt. Men hur fan ska jag ha råd med det? .___. Måste sparaaa. inte min starka sida kan man väl säga. men jag ska inte köpa naglar iaf. Aldeles för dyrt helt enkelt. trist äre men har man inga pengar så.. ;/ Och fyller ju femton om inte så länge. Då vill man ju ha moppe. Men jag har inte råd med en ny. Jan erik ska typ köpa en krashad och fixa upp den te mej. Han är bilmekaniker :) Vet inte om jag måste betala nåt eller så men han har inte sagt nåt om det än iaf. *peppar peppar*

Och jag vill ha nya kläääder. Hittat massa på H&M som jag vill ha men.. Ska försöka övertala en viss pappa att köpa te mej (aaa)

pusspåre.

Vad gör man när man inte orkar mer?

Jag ger upp.

hej på er.
Igår var jag ut m lennie. Kallt såsatans. Kände mej lite lagom emo med min tjocka mcrtröja som det står Dead! på. Nåja jag gillaren. Den var trots allt min favorittröja en gång i tiden. Och etersom det det är en bandtröja får man ha den. visst? dessutom, vad gör man inte när man har kallt? Nå men det var iaf kinda najs. Tills jag förstörde alltihop. Mådde skit som satan och ville ba hem. sorry.. 

 Idag har jag lodat såsatan. Sov till typ halv 2 eller nåt, åt lunch och gick å la mej igen. Såg på sagan om ringen, härskar ringen. Ska börja med sagan om de 2 tornen när jag skrivit klart. Började på härskarringen igår när jag kom hem men sen orkade jag inte se hela. heh jag har sett domdär filmerna typ 5 ggr ^^ Ser dom nästan alltid när jag är sjuk och hemma från skolan. Dom är bra.

 Jag känner mej lite såhär idag..

pusspåre

förlåt.

Jag vet varken ut eller in.

Idag blev det konstigt.

det är inte alltid som det brukar.

Hej.
Idag har jag varit fedt trött.
Skolan suger.
Jag är förskyld. blä.
Jag måste måla mina naglar på nytt. Dom är helt hackiga.
Jag har städat mitt rum.
Ik ska jag va m lennie.
Jag orkar inte fixa ett vettigt inlägg.
Min jacka är borta.
Jag vill ha nya kläder.
Jag vill ha redbull haslbandet på bilden.




det var allt idag.

pusspåre.


Bubblegum :3

hej.
Nu ska jag försöka få till ett inlägg igen då. Ibland skulle man verkligen vilja göra nåt annat än att blogga. Typ när man är astrött eller inte kme på nåt att skriva. Tur iaf att jag inte är nån jättekänd men flera tusen läsare om dan. Då MÅSTE man ju blogga. Typ som ett jobb.

Idag var det skola somvanligt. tröttsamt. Hade nya tillvalet idag då. Musiklabb. Tja vad ska man säga? Jag fattade inte så himla mkt. Men det var nog helt bra . Blir väl roligare sen när man lärt sej lite mer åså. :>
Annars hände det inget spec. Hanna blev lite galen på mej när jag gick å sjöng "leende guldbruna ögon" hela rasterna ;)

Jag sitter och äter nutella. Gott! Har typ städat. Råttornas bur ska åxå städas men det blir senare för annars skitar dom ner den igen -.- Och jag ska ju till farsan ik efter idol så.

Ja juste, idol. Hahah igår var bra ^^ Jag är kär i han här :D <3

l

Fast det fanns ju många bra åxå. Antonia t.ex.

Sen kom ju true blood åxå. Jag gillar't. Fast den är ganska mke twilight. Men den är helt okay endå.
Låten som kme i början är btw wonderful <3

Bad things - Jace everett

pusspåre


Svininfluensan kommer å taar mej!


hej alla söta läsare! :) (alla stora bloggare börjar ju så)

det har vart tungt idag. först susanne i 3 jävla timmar -.- Jag fatta int spec mke. lyssna int heller. Men vi hade lästimme första timmen iaf. Det var najs. å sen efter d var d dubbeltimme matte. usch jag suger på matte nu ju .__. måst typ göra nå extra papper ist för läxa 2 för att jag e så failad. suck.. Vi rita ögon på teckningen. Man fick massa färg på händerna.

Ikväll äre idol igen :) såg på d igår m lennie men hann int se hela då. durna (hette hon så?), hon som va först tyckte jag var jätteduktig. Och hon va så himla gullig åxå. Jag älskade hennes minspel osv. Hon gick vidare <:

Ikväll ska jag rida åxå (y) Och jag borde städa.. men det får bli imorn. Då ska jag förresten te farsan igen..

Alltså jag kan int andas typ. eller jo men int genom näsan för e så jävla täppt. å ont i huvve å  halsen. Jag håller på å bli sjuk ;< Kanske äre sviiiininfluensa ;O haha. palla den alltså

pusspåre


Fan vilken gullig röst!

alltså det låter lite som att hans röst är remixad ;s
Jag vet inte riktigt om jag gillar det men..



idol klockan 21.00. remember :)

pusspåre

linser&bönor? Nej tack!


tjoho. Idag äre tisdag. Vilken trevlig början, klart ni vet att det är tisdag! fast ifs kanske inte alla vet det..? haha. Men idag har varit helt okay. Fasst jag har haft lite damp. Men d har inte varit så tungt. Slutade 1!

Vi hade hk idag. lagade grönsaksbiffar. -.- Jag haaatar grönsaksbiffar! Och 'temat' var vegetarisk mat. Vi skulle väl lagat nåt m quorn! Det är ju det man äter när man e vegetarian. Nu tror alla att vi sitter och äter slibbiga äckelgrönsaksbiffar all the time. Jag vill bara upplysa om att det gör vi verkligen inte. Det finns mängder av quorn och soja produkter som dessutom smakar nästan som kött. quornbullar(dom smakar precis som köttbullar. ni skulle inte märka nån skillnad.) , sojakorv, quornfileér, quornfärs, ja ni fattar grejen. Man behöver inte äta linser och bönor osv fast man är vegetarian. Det är bara skolorna som tror det. Visst det är Bra att äta sånt men det är det för er åxå. Vi behöver inte äta det bara för att vi är vegetarianer :)

Nu sitter jag å väntar på att morsan ska sluta jobba. Är hos farsan så länge. sen ska jag rida. :) Morsan sku väl komma med åxå tror jag. vet inte riktigt. Ik ska jag kanske va m lennie. inte säkert men.

Ofta tänker jag på hur mycket lättare det skulle vara att ta livet av mig.
Lägga mig ner och inte stiga upp igen.
Hur mycket enklare det skulle vara att sluta kämpa.
Bara ge upp och låta monstret ta över.
Välkomna honom som en älskad vän.


pusspåre.


krisat läge

Hej och hallå på er.
Idag har varit som alla måndagar. skit. jag har skrivit vilka timmar vi har på måndagar så jag orkar inte skriva d igen. för ni vet det ju redan. men det suger så jävla hårt. Jag hatar doris. och jag hatar christel. fedt mke. klockan 2 va jag te bup. d var inte spec tungt. gjorde ett nytt skattningstest. Dom är nog rätt tråkiga. och jag suger på att veta hur jag mått dom 2 närmsta veckorna. mitt minne sträcker sej ungefär dom 2 närmsta dagarna ^^ sen va jag till stan. Vänta på att klockan sku bli 4. Då sku jag träffa en viss paulina :) Vi träffades på svarta katten. åt nån brownie m hallon typ. den var nog god. sen kom morsan å hämta mej. jag lagade middag. typ. Nudlar laga jag. tog 3 min. Fast jag faila för det brände fasst i kastrullen -.-

Igår var jag ju m lennie. d va mys :3 fast efteråt mådde jag inte precis super.. .____.

nu mår jag skit. ont i huvve, fryser, trött och mår illa. resten av dagen kommer tillbringas i sängen vill jag lova. med datorn då såklart :b läxorna borde jag väl va duktig å göra. ingen ridning blire idag. orkar inte och dessutom så får hon vila idag.

oh don't you go, don't you go , don't you leave me here alone

pusspåre


lägg dej ner och dö.

Jag förstår inte..
Vad gör jag för fel?

fittansjävlahelvetesskit.


I wish I was james bond

just for the day

helluu.
Jag har just vart å ridit. Idag har inte hänt nåt alls. Det har regnat å åskat. fast d regna int nå mke alls.dugga bara lite å sen kom solen. Legat i sängen typ hela dan å sen for jag å rida. Var å rida ungefär en timme. Hon var mkt snäll. Vi trava ganska långt åxå.
Sen när vi kom tillbaka så åt vi å nu ligger jag i sängen igen ^^ Har lixom datorn här. Jag ska just gå å duscha å sen ska jag te stan å träffa leeennie :)

imorn ska jag fika m paulina. det måste jag komma ihåg..

 brabrabraa!

pusspåre

vad är det?

tjoo.

igår var bäst. :D tack för en cpkul kväll :* Jag for te annina vid 8. sen gick vi på stan ett tag. fanns inte så mke å göra. d var fest på lilla holmen men vi gick inte dit. sen sku vi typ gå å kolla om d va nå folk på uncan men när vi var där såg vi casper, phille å lennie  så vi följde efter dom ist. vi gick m dom te casper sen. Dom hade lan. d var mke kul där :3 var där resten av kvällen. För hem vid 11. farsan skjutsa mej.

Sen låg jag å cama m lennie till 2. Det var mke trevligt d me. Råttorna och jag hade partey. vi åt pringles ;>

Idag steg jag upp vid 12. sen for jag å rida. morsan va m å visa lite ridvägar å så. pånin va snäll. :)

ik ska jag int göra något alls. får inte .__.

pusspåre.

jag sänkte dej

15.15. Tänk på mej!

tjosan.
Idag börja jag nio. Det var rätt skönt.
Men dagen började med doris. Inte skönt.  Dubbeltimme dessutom.
sen hade vi kemi och hanna&jag kme få alla rätt på förhöret ;) efter dt vare engelska.

Sen for jag te bup. Jag glömde såklart häftet. suck
en sak stör jag mej på. Att såfort man säger nåt till henne som inte har nån betydelse så blire lixom psykgranskat åså ska man vrida å vända på en sak som inte betyder nåt alls.. Och igentligen (jo jag vet att jag stavar d fel. I can't help it.) fattar hon ingenting. Och jag suger på å förklara. Det är mest hon som pratar. for inte tilbaka till skolan efter det. vi hadd gympa så det var typ bara en halvtimma kvar av lektionen + att jag sku byta om å sånt före med. Och jag visste inte var dom var heller..

Jag väntar på morsan. Hon kommer typ snart. Nu är hästarna hemma så det blir massa ridning i veckan :)
ik kanske kanske jag ska till stan. beror lite på. isf blire å fara m annina.
var m henne igår förresten. Det var nog trevligt. Fast slött som fan både på stan och på uncan.. Int en människa nånstans ;o

pusspåre.

rengdroppar faller så som tårarna gör

när man är ledsen

hello fuckers.
Jag är bitter. och sur och ledsen. skit på alltihop nuva.
Idag var ingen spec bra dag. Jag har intalat mej hur värdelös jag är hela dan. Nu fryser jag. fan.
Da  var förövrigt asjobbig. tillval suger och det var inte så som jag trodde.
biologi är mega tråkigt och jag gillar inte susanne nej. Mitt löv var väldigt, då menar jag VÄLDIGT snyggt alltså. tss
och matten var ju tjoho den med. inte
Fan vad jag suger på att blogga egentligen. Lixx vem bryr sig om hur dåligt jag mår eller vad jag gör på dagarna. Och inte kommenterar ni heller .___.

Nu slutar jag innan jag säger nåt ännu värre

hejdå.
inget pusspåre här inte

101 ..dalmatiner? nej, inlägg!

Yapp. 101 inlägg nu vaWho's the best? ;)

Pusspåre!♥
amanda

scream like it's no tomorrow

tjoho.
Idag var väl... okej. i guess. Jag höll på att på matten. Dubbeltimme är inte min starka sida.
Inte trippeltimme susanne heller. Först biologi och sen 2 timmar kemi. tjoooho. I love it bigtime.
jag vill ha dick i teckning :< Men dumma sjuorna får ha honom. Gillar inte hon dära raina..  Och man kan inte be henne rita åt en.

Efter skolan träffa jag paulina lite kort. Nu har jag ingenting för mej. Mj ur högtalarna och dricker Mc :*
Ikväll händer ingenting. Om inte nån råkar vilja hitta på nåt.

Glömde ju säga en sak! 15 ska jag börja träna karate :D Hoppas på att det är roligt..


Jag har inget att säga

Pusspåre!♥
amanda


"We don't smoke the shit. We just sell it"

hellu.
Ok dag idag på nåt sätt. länge sen jag gått från skolan utan att vara depp. Inte för att jag lämnat skolan utan för att dan inte blivit som jag velat. Det bliren aldrig. Men idag var bra. :3 Fler såna dagar tack!
Först hade vi.. lästimme! Det var bra. Då behöver man inte göra annat en å läsa. Vadå logiskt -.- nåja iaf. Sen hade vi Hk i 2 timmar. potatis&purjolökssoppa, semlor och plettar lagade vi. Jag lagade soppan.
Efter d hade vi typ finska å engelska å sen fick vi gå heem :D Eller jag fick dt. för jag hade inte tillval å det var bra :) Fasst sen blire gå till 4 på torsdag ist. Tjoho.
Nu äter jag Nutella. Mkt gott , mkt onyttigt (y)

det är höst nu. Det betyder att folk har börjat träffats på kvällarna igen. Jag då? Jag sitter hemma jag. gud vad trist. *bitter*

Är det bara på min dator som statistiken har ändrats? ;s Eller har dom bytt design på den? Jag tke mke bättre om den gamla iaf..

~datorn dampar och det går inte att lägga in en bild~

pusspåre! ♥
Amanda

RSS 2.0