se dig aldrig om

tjoaah !

usch jag är helt slut D: snuuuuvig !!! hate it. men annars äre helt okay. ska väl tvinga mej te skolan imorn.

jag ska träffa en viss flicka imorn å. saknar henne somfaaan ♥

Och ikväll var jag te mormor å morfar. morfar fyllde 70 den 14 januari såå.. käka tårta som var fedt god (y) :D

föresten äre arsenal och manchester (eller?) som spelar fotboll idag. så man lär väl få höra massa nojs om vem som var bäst imorn :p som vanligt . haha . och huuur vet jag dt? jo såklart mina älskade kusiner -.- "nämen amanda ska du inte se på dethär nu!? det är ju ÅRETS MATCH!!"  -.- stort careface lixom .

nu sitter jag å myser m grabbsen :3 dom hälsar .

 


ursäkta kvalitén på bilderna men ja orkar int fixa ^^



aoooow

hej jag mår dåligt D:

hejhopp

amanda är sjuk. Händer nada idag alltså D: D:
trååk. Jag är annars ensam hemma . morsan for just å handla. hon ska handla tacodipp åt mej <3

Igår var jag då te staan. dt var nog trevligt dt :)) Även fast d enda vi gjorde va att ha kallt. och åka buss. haha (y) Men d va najs anywayyy :)

usch jag mår bajs. som igår fast 10 ggr värre.

Saknar förövrigt egypten somfan. vill dit på sportlovet igen men tror inte morsan riktigt går med på dt. Lr hon sku göra dt om vi int hade hästarna å sånt. Och om vi hade lite mera pengar. ge oss hästvakt och pengar? (a) haha.
Namen dt finns en liten chans eftersom hon kollar på resor .. *hoppas*


aoow

jag är tuffare än tuffast i stan ;)

usch och fy vad dåligt jag mår >.<

snuva, hosta, huvudvärk, mår illa , yr som fan emellanåt och allmänt trött. Men jag ska fan tvinga mej ut ik. jag ba måste. (:

med tanke på det ovanför har dt vart en sjukt dålig och jobbig dag. Skrev svenskaprovet idag åxå. gick väl okej. 8 fick jag. sku velat ha 9a men d är väl inget jag kan göra nåt åt mera. det var ju bra m tanke på att jag knappt pluggat menmen.

Efter skolan var jag m gisela och hanna å sen träffa vi lite folk. Och ik ska jag somsagt te staaden. jao jao.

nu ska jag väl se en film kanske . lixom voddler igår :D har inte provat se på film än men d finns massa filmer där iaf. Nice price ;)





aooow

kamelpartey

hejhopp!

gud vad svårt det är att skriva när folk sitter och babblar i örat på en när man skriver :O Jag snackar m julia och casper på skype :P

Idag har dt vart kallt så in i helvete :S Jag gillar verkligen inte vädret här alltså. ge mej egypten tillbaka?
Men alltså det är konstigt nu. för jag längtade hem när jag var där och nu vill jag bara bort. Bort från alla problem och allt nojs, all oro och allt. usch och fy.

Hade utveckligssamtal idag åxå. doris nojsade nåt om skolk men d bryr jag mej int så mkt om (A)
Och sen kommer jag typ sänka . fast jag skulle höja >.< damp på mej sj lr vad?

nåja. imorn äre fredag<3 Då kanske det händer något trevligt? ring? :)

Nu äre såhär att jag inte orkar skriva om resan så jag låter bilderna tala för sej själv :) Men det kommer upp en del bilder emellanåt lite sådär för jag har int ork att fixa alla nu :$

Men iaf here they are !


amandaa & ramses



samantha






amandaaas mamma






shakira <3







aoooow


back from egypt

usch va trött jag ääär !
orkar inte börja berätta om resan eller fixa några bilder nu. känns som att klockan skulle vara 12 lr så

egypten var iaf fedt underbart naaajs! Men jag saknar alla somfan. ååh jag vill bara ge er stora feta kramar nu alltså ♥

men halva mitt hjärta är nog kvar i egypten. can't wait tills jag åker dit igen. Men jag har faktist haft hemlängtan åxå ;o det brukar jag faktist inte ha ! men nu när jag kom hem blev allt lite mysko.. menmen?

"no man no cry , no hasch no fly"


aooowwww!

greetings from sweeden! ;;;)

hejhopp

amanda är på hotellet :) upp halv5 imorn då (y) lr inte :P och flyg i 5½ timme . myys. <hoppas sara och jag åker samma flyg iaf.

Och facebook fungerar inte ;@ grr..

mer har jag inte att säga för tillfället.

aooow

Ready for takeoff

Hej. Nu sitter jag och panikskriver lite härva.

Jag sistaminuten packar och fixar håret samtidigt :p Meen nu måste jag fortsätta

KOMMER SAKNA ER ! ♥ 



packat å klart :)



aooooow


snart far jag :D

hejhallå

idag har varit en rätt bra dag faktist :) snart åker jag, bara nåra timmar kvar nu!, och det enda jag känner är ren lycka över att komma härifrån. Det ska bli så himla härligt!!

Fast förstås kommer jag sakna alla här! väldigt mkt ♥ Och dessutom kommer jag vara okontaktbar tills på fredag eftersom jag har spärr och det betyder att jag antagligen inte kommer ha nån teckning.. >.< Men ni kan ju prova ringa om ni har lust. Jag kmr nog både skriva här och logga in på msn lite nu och då. men inte så ofta.

men åter till idag.
steg upp vid halv10. tidigt så in i helvete! ;s  Men jag kom upp. Och sen bar dt av till dojon och träna. råttorna hängde åxå med för farfar kom och hämtade dom efter träningen. dom ska bo där nu tills vi kmr tillbaka :( kmr saakna dom!! nå träningen var (y). 2timmars pass är najs.

Efter träningen gick jag m paulina och käka på hesburger. trevla :)) och sen bar dt av te giiselaaa :) <3 vi gjorde inte så mkt. kollade på  the Xeffect. och åt glass :3 å lite sånt. Och sen for jag m bussen hem halv6.

Nu håller jag på å packar lite emellanåt. Undrar hur morsan ska få plats m sina saker (vi delar på 2 väskor) för jaa mina saker tar upp rätt mkt plats :b Men jag packar alltid för mkt grejor XD

nåja. imorn går väl båten vid 1 tror jag. ring å prata m mej på båten så jag int dör av tråkighet? (a) haha :)






Inget smink ;o DENI! haha



Älsklingspojkarna :* kmr sakna er!♥

kramen på er


aoooow

hakuna matata

it means no worry, for the rest of your days

hejhallå

idag har dt vart en slöö dag. jag har packat en massa. fast jag kmr väl glömma hälften efter mej lr så :b
Men nu är kameran nerpackad. så ni kan vänta er en massa bilder när jag kmr tillbaka :D hoppas att jag inte glömt allt för mkt saker bara :b

sen har jag städat råtteburen åxå. -.- hatart. men efter egypten måste jag börja städa oftare för dom ska flytta ner till vardagsrummet ist. bara inte katten stressar dom för mkt. ska iaf prova.

sen har jag väl inte gjort mkt mer. råttorna har fått komma ut i några timmar iaf.

Imorn äre träning. :) Undrar ba hur jag ska orka ta mej upp och träna kl 11 :S haha. efter det ska jag luncha m paulina och sen ska jag träffa giiisela :) <3

och snart ska jag i duschen . för jag orkar verkligen inte duscha imorgonbitti :S haha.


aaaaooowww

haiti

som dom flesta vet så har det ju varit en stor naturkatastrof i haiti. Minst 50 000 människor är döda och 1 - 2milioner är utan hem och/lr skadade.

Detta är hemskt. Hoppas att röda korset får in mkt pengar såatt människorna i Haiti får hjälp att bygga upp sina liv igen!

 
 




-rest in peace♥-


'jäkla ungar'

hejhopp.

idag har det vart rätt lungt. jag var liiite nervös att doris sku komma å skälla ut mej föratt jag skolka men jag klara mej ;>
Vi hade prov idag. Historia. gick väl okej antar jag. dt med ryssland gissade jag väl mest men annars så.
Hoppas ju på en 8a men det tror jag inte. 7½ kanske?

På gympan var vi te gnisten. arslet är väl lite smått dött men :b d var nog rolit. typ c:

Efter skolan var jag te minna :) vi gick te stan å köpte godis (y) jag skäms lite eftersom jag sket i att jag inte ska äta gelatin.. menmen . sen gick vi till henne å såg på harry potter och den flammande bägaren (; men hann inte se klart den för skulle till bussen sen.

hemma väntade massa trevliga h&m kläder på mej :D i love it !

Nu blir jag tokig.. trött är jag å ont i huvvet har jag å nu hittar inte datorn min ipod >.< Så jag kan inte lägga in musik. ;@ ;@ jag hatar elektronik.





lite bilder jag tog idag..


aoooow

amanda goes stammis i mattishallens bakelsedisk :S

hej.
idag har vart en rätt jävlig dag kanske man kan säga. menmen

var m hanna och saine efter skolan. först gick vi te mattishallen. jag är typ stammis där. känns verkligen som att jag är där för ofta. jävla fetto jag är alltså! (y). sen gick vi till stan. träffade asad :)) han är tillbaaka nue. sjukt kul (:
pratade med han ett tag å sen gick vi omkring lite på stan. och sen gick vi till svarta katten <3 mumma! Men fetheten blir ju inte mindre med det. tur att jag ska träna ik.. :b

men sen sket det sej lite smått och jag blev så arg så jag skrek rakt ut när jag såg människan. jävla idiot säger jag bara.. ;@


tur iaf att det är karate ik så jag får avreagera mej lite..




aooow

official end of chrismas..

lite sorgligt men nu får man vänta på våren ist.

helluu.
nu är jag ensam hemma , spelar musik så det tar ont i huvvet och är lite rädd för att det ska komma julutsoparungar hit. tur att det inte bor så många ungar häromkring iaf. då kanske det inte kmr nån. :D

idag har dt vart rätt jobbigt. jag ha vart trött as hell. försov mej åxå. så det blev lite stressigt. och dessutom har vi ny duschslang så den är sådär styv å jobbig. så jag typ halft trassla in mej i den :b

Efter skolan var jag till stan. hade kinda tråkigt. sen träffa jag shiirko åså for jag till han sen. vi gjorde väl ingenting. men alltid lika trevligt att träffa människan :)

sen skjutsa dom mej till stan åså fördrev jag tiden på biblioteket i en halvtimme tills bussen gick. låna en bok till. av marian keyes. hennes böcker är skitbra :3 läs dom!

förresten har mitt H&M paket m sommar/vår kläder kommit :D tur att dom hann komma före vi far till egypten :D får dom på fredag :)

 
bara en bild på tha numberone sisters :D ♥


hejhopp.

AAAAOOOOW!

tiki tiki boom

chacha bloggeeeen :) ♥

haha lr även kallat hej . bara föratt svenskatimmeshumor är den bästa :D

Idag har jag.. inte gjort spec miicket. väntade en timme på malin som hade tyska. jag höll på och dog av tråkighet. ungefär. Men sen kom hon äntligen. Vi gick te svarta katten :) åt chokladkolatårta och den var (som alltid) skiitgod! Sen gick vi på stan resten av tiden. träffa anna å :>

vi gick in en sväng på zickzack. Där var dt rea. Och jag hittade ett par skor för jag blev käär i :3 så jag ringde till morsan och bad på mina bara knän. eh iaf nästan . och jag FIIICK DOM :D :D jag älskar skor. det är påriktigt det bästa som finns typ. nyya härliga skor. tänk bara :**

men iaf. sen gick vi omkring och sen sku malin hem så jag följde med men sen måsta jag gå för dom sku käka. då gick jag te bibban å låna en bok till resan.

snygga? :3



aooooooow

bleeeeeehh

hej jag mår illa
imorn äre skola. igen
och vi har massa läxor

och jag ha int gjort nåt alls idag.
sett på filmen jag fick av annina. den va braa

hejdå

älskling <3

hejhopp.

idag har vart en utedag. Rätt mysigt endå.
åkte massa pulka m en liten syster. snöänglar gjorde vi åxå.
sen mocka. det var inte lika mys dock.
och sen fotade jag . och resultaten ser ni därnere ↓
var väl ute i typ 3 timmar. och så fick jag tag på flickan åxå. det var (y)

igår såg jag ju på en shopaholics bekännelser. mkt braa film :3 rolig varen. se den! :)

ik ska jag käka tacodipp :3 och se film. vet inte vilken dock. jan - erik ska fara å hyra. tror jag.









finns många fler men jag orkar inte fixa till dom :P

aoooooow

jag gör vad jag kan

drömmer mig bort

tjaaaah.

usch vilken jobbig dag dt var idag. vart orolig somfaan hela jävla dan. hör av dej , så jag vet att du lever..
och dessutom har jag varit sjuukt trött och massa jobbiga timmar i skolan. Men nä jag ska sluta klaga typ .

efter skolan var jag till stan m hanna & nikita. sen träffa vi ännu mer folk. gick mest runt lite hit och dit. köpte godis gjorde vi å. Å träffa shirko+ massa andra snabbt. sen har vi köpt godis åxå. å käkat pomfritt (nä jag orkar int skriva ^^) på hesburger . sen for typ alla hem vid halv 5 så nikita å jag blev ensamma. det var då vi gick te hesburger . träffa julle åxå.

sen gick vi å hyrde film, lr jag hyrde. en shopaholics bekännelser. måste ju ha nåt å göra ik. Det är fredag och jag tillbringar hela kvällen hemma :S :S hatar't.

juste. mitt hår är brunt :D lät bli md flit att säga dt. vad tycker ni dåå? :)

håller förövrigt på att nojsa på morsan att hon ska köpa pass/kent biljett till mej. helst pass då eftersom det känns lite onödigt att betala 50 e för å gå 1 dag när man kan gå alla 9 dagar för 75 e.. vet inte om dom ha höjt priset på dethela förstås..






btw.
R.I.P Nicke ♥ du var en väldigt fin gammal gubbe :*


aoooowww

amanda är inte blond längre !

Hej

idag ha vart en himla lång dag. -.- Första dan i skolan dåva. usch fyfaaan. 8-4 dessutom. mums. Men vi fick sluta kvart över 3 ist för kvart i 4 :D såå najs :))
Men d va iaf trevligt å träffa folk man inte träffat på länge. ♥

efter skolan var jag m annina, nikita, saine och alesia. Sen kom julle å. men han va int nå länge. Sen klockan fem for jag te frissan å färga håret. :D fedt nöjd! Bild får ni imorn . Jag har ofixat hår å så :P

Efter dt var jag på träning. hääärla! saknat det. och trevligt att träffa alla människor där å :) vi har vår egen stil
träningen var lagom tuff. Men det märks nog att man inte tränat på länge!

jag har nästan gjort läxan. (a) Jag som sku bli duktig. men jag ha läst igenom d en gång iaf :b alltid nåt!

men gonaaatt .


aooow


whoa !

besöksrekord!

puss på er :)

Puss på utegångsförbud!

Hejhopp.

Amanda har utegångsförbud (y) men jag får iaf fara ut efter skolan. ska ha dt tills efter egypten ..
vf? för att jag for till ewwe och sen vägra morsan komma och hämta mej. för då hade hon tydligen sagt att jag inte fick fara te ewwe men d hade jag glömt. och sku jag int komma hem 11 sku jag få utegångsförbud i 2 veckor. Sen försökte jag fixa skjuts i en halvtimme och klockan var halv11 när farfar sa att han skulle komma. Men han körde ju från vårdö (y) så jag kom hem vid 12 sen. japp.

Annars var kvällen trevla :)

imorn börjar skolan :< :< :< JAG VILL INTEEEE!
fyfan . kan int fatta att jullovet redan e slut. tyckte vi just hade julfest...

Och jag ska klippa mej imorn. och färga håret :) en annan färg än blondt men jag säger inte vilken
det får ni see !

Och imorn börjar älskade karaten igen :* saknat den!!!


aoooow

KENT <3

tjohopp.
Ny design igen då och jag är faktist nöjd. Passar mej mkt bättre än den förra.  tycker ni då?
Förövrigt tkr jag ni är usla på att kommentera -.- haha.

igår låg jag å såg på anna pihl till klockan 7 :b och sen steg jag upp vid 11 och jag är hmm. trött idag ^^
Kom just från stan. Köpte ny mascara och en KENT box :D :D Nästan alla album sen dom börja (y) Håller på å sätta in allt på datorn nue.

var m alesia på stan. dt va trevla :)

Ikväll händer ingentiiing. och nu ska jag spela pingu spel me lilsis ;;) lite snäll måst man ju va ibland :)

aooow

näää!

usch jag spyr på denhär jävla happier ever after designen. usch :C

NU JÄVLAR SKA DEN BORT! D;<
*ta en kniv å cutta sönder hela skiten*

okay, ddär var kanske lite extremt. men bort ska den iaf. om nån inte fattade dt.
(a)

drink coke and smile

Jag skrev inte igår nej. datorn va så jävla sur å ba haka sönder. så de sku endå int gått.

Jag var m juulia igår. Kul vare :)) jag tror inte jag ska berätta om allt vi gjorde men. ;) massa bilder tog vi å :D
Det var himla pimla kul iaf :3 tnx för en bra kväll ♥

idag har jag vart ensam hemma typ hela dan. Har vart vaken en timme :P vakna typ 4 så . ojoj. Morsan och dom är i vårdö till stugan . dom kmr väl snart hem antar jag :( jag gillar å va själv. sku vilja flytta hemifrån redan nu men det fåår jag inte. hehe. men sen blire sthlm tror jag. om jag kmr in på skolan.. håll tummarna :3
Och snart börjar skolan >< fyfan säger jag bara. Men ett av mina nyårslöften var ju å sköta mej bättre i skolan. hoppas på att jag kan klara det nu då..

Och sen ska jag till bup igen. jag längtar faktist dit. det är sjukt. i början hatade jag att gå dit men nu vill jag dit. Men J hjälper mej mkt. å nu hare hänt mer å mer grejer och jag svämmar lixom över óm jag inte får lasta av skiten hos henne..

här kmr iaf lite bilder från igår <:





ah d va 2 iaf ;) finns nog många fler men .

fuck ..

jag har gjort bort mej, igen.
förlåt.

hejhej .
jag är allmänt sliten idag. vakna typ klockan 16 lr nåt . haha . men jag somna väl klockan 5 lr så åxå såatt.
Men igår var väl helt ok. strandnäs först å sen till stan och frös. Träffa ewwe :D <3 jag fick massa öl i håret p.g.a en viss john >,< haha.

men kvällen var väl ok. och nu är det 2010 och nej det började inte bra..

jag mår ba sämre å sämre nu igen. hate it. hatar allt justnu. men vem orkar läsa det här igentligen . jag borde göra om bloggen igen. den är ful typ.

äh.

gonatt.

RSS 2.0