HEADER.

gillar ni den ?

Like I care.

Hej.
Jag såg just på en asigt bra film. På iptv. Kom typ på tv förra veckan men palla int se den då. Cinderellaman hette den iaf. Sjuuuukt jävla bra. Enligt mej. Handlade om en boxare typ. Ah men orkar inte förklara. Den var bra. Det räcker. Tårarna börja rinna på vissa ställen. fast det kan ju bero på hur jag mår just nu å men. Fast kanske endå inte. nåja. Se den!

idag var det rätt lungt på jobbet fram till halv3. Satt mest och rita och sen läste jag lite. Kinesen heter boken jag håller på med. Handlar om att 19 personer har blivit brutalt mördade på samma gång av samma person. Nu försöker dom lixom utreda det och så. Helt ok bok. Inte kommit så långt än så. Nå men efter 3 sen vart det värsta rusningen. Kom maassor m folk. Var stressigt till vi slutade ungefär. 

kommer förresten inte skriva nu förän typ fredag för ska till stugan och där finns inget internet .__.

-"Hur är det? Du ser lite hängig ut." 
-" bra.."
mm skitbra verkligen
-"du ser trött ut"
-"eh ah är lite trött..."
vilken fet lögn. det åxå
-"du kan ju lägga dej på soffan en stund"
-"jo jag gör nog det"
Som om det sku hjälpa

över och ut
Amanda

Oh now i get it.

Hemskt mke hej.
Är hos faarmor nu va. Jobbat hela dan. Steg up typ halv åtta och det är jättejätte tidigt. men Måsta duscha innan vi for till vårdö. På jobbet var det rätt lungt. Lite körit en stund vid 3 men annars har det inte hänt mke. Jag fick dricks av en tysk kille. Sen har jag ritat en massa i ett block. Och ätit glass.  inget intressant att skriva om alltså.
Nåja. Ik ska jag int göra nåått. slöa. Jag är trött. väldigt trött.

över och ut
Amanda

big fun :)

Hej&hallå
Jag dog inte av tristess igår. Det var faktist skiitkul :D Inte haft så kul på länge. Dansat och skrattat å massa. Det är najsigt att ha en ung släkt :> Träffade kimitogänget igen och det var mkt kul. Träffade sanna nu med. Såå länge sen. Hon var ju i oxford senast vi var dit.  Och Meli träffade jag med. Träffat henne en gång förut. Det är Sussies(bruden) sons flickvän. Hon är jättesnäll. Och otroligt duktig på att rita. Men kyrkan höll jag lite smått på å dö i. Astriiist och prästen var väldigt dålig. Som tur var höll kyrkan inte på så länge. Kvällen var iaf bäst på länge. Hur var rockoff då? Tycker förövrigt rockoff var väldigt dåligt i år. Himla dåliga artister och väldigt slött. I fjol var det Myyycket bättre. I år gick man typ bara runt runt runt.  .___.

Idag har jag bara slöat. Legat på soffan och tittat på gamla wallander avsnitt. najsigt tke jag då. måndag-tisdag ska jag jobba igen :) peeengar! ;) å sen far vi till stugan onsdag-torsdag. Far därifrån på fredagmorgon. Sen ska vi till swe! far m båten på fredag då. Ska å hälsa på en av sandras kompisar som heter malin. Vi ska till deras land . ( det heter så i swe. Ungefär som stuga då fast det är massa stugor som e skitnära varann. tror jag iaf)  Sen stannar vi i täby på söndag å shoppar lite :)
nu tror jag att jag ska fortsätta titta på tv. bilder från bröllopet lägger jag in när jag har fått dom av sandra. Hade inte min kamera med nämligen.

över och ut
Amanda

I'm not ready for this yet...

Hej. Nu skriver jag igen. Jag har inget annat å göööra. Idag har d varit skittrist .__. På dan hände det inget. Jo jag blekte håret på nytt. Nu äre blondare. Det gillar vi :) Sen på kvällen var jag till rock off m malin och saine. Sen kom julia och fön men fön for rätt tidigt. Men det var inget vidare kul faktist. Började hälla ner vatten sen å mitt hår blev cp. D enda som var kul var julias och min humor och en stund på markoolio. Även fast jag typ blev nedtrampad och påhoppad. Vi var till Draken å köpte pomesfrites sen. D va nog gott det. Julia å jag deela. Sen stack jag hem. Pallade inte va kvar när vissa var så himla sura.. nåja skitsamma. Nu är rockoff slut för i sommar. Eller för mej är det det. Ni andra har ju en dag kvar. Men jag ska på bröllop imorn. Skiiitkul.  Kme antagligen dö av tristess. Fast kanske inte. Kusinen är ju där. Fast mina fötter kommer dö. Högklackade skor är inte mina bästa vänner nej. Men jag tar med mina älskade sneakers så jag klarar mej noog. Hoppas vi. Vad ska jag mera skriva om då? Ingenting tror jag. Lägger in en bild. Väldigt dålig kvalité men lev med det. Fick ingen bättre bild på håret såå..



över och ut
Amanda

Absolut ingenting. Och en bild

Jag borde skriva. så nu skriver jag.

Hej!
sorry att det varit så många dagars uppehåll och så. Jag har inte haft nåt spec å skriva om men blev lite inspirerad för en gångs skull. Idag har det inte hänt nåt precis. Städat och gått ner på stan. Städa är inte precis det roligaste som finns.. jag hatar att städa >.< Fast det är najs när det är fint sen. Köpte blekning på stan. Alltså till håret ;) Ska bleka imorn <3  Har utväxt såsatan. fundation köte jag med. min håller typ på å ta slut och det sku va katastrof om jag blev utan! och nya "hörlurar" köpte jag. Mina andra har de två marodörerna(råttorna alltså) gnagat sönder -.- Men nu har jag nya iaf och det är najsigt. Nu gäller det bara att hålla undan dom från tuggmaskinerna. :b 

Funderar på att byta design. alltså helt å hållet. Typ stilmall  å så. Men vet inte om jag skulle orka det. tror jag tar det senare. När jag har mera tid. eller mera ork
Ik ska jag väl på rockoff. Hammerfall tror jag spelar. Aldrig hört. Igentligen var det onödigt att betala 75 e för ett pass i år. Sjukt dåliga aritister och mariepark suger fedt. Man är endå inte där knappt. Man kanske går in en sväng å sen ut igen. Och sen e man på stan resten av kvällen typ. Det händer INGET där. absolut inget. .__.



över och ut
Amanda

lite glest med inlägg nu på sommaren.

Hej. Nu äre såhär att jag inte riktigt orkar skriva nåt mke nu när d är sommar och rockoff och allt. Och sen far jag antagligen till stugan och där finns inget internet. Därför orkar jag inte hålla igång bloggen precis just nu så det blir kanske lite glest med inlägg. Men ni kan ju kolla i vilket fall. det kan hända att det dyker upp nåt väldigt spännande som bara måste skrivas om ;)
Och faktist har jag en sån sak nu. Nästan iaf. haha ^^
Amen som hela åland vet, det var rånförsök igår. Jag var där. Satt på robert's m Paulina när d hände faktist. Fattade ingenting när folk började springa bort från serveringen. Och sen plötsligt kme det en moppe m 2 killarfarandes över torggatan. Trodde d ar nån olycka eller nåt för dom rasa rakt in i en skylt som tydligen nån slängde på dom.  Å sen börja dom springa därifrån åså kom d en väktare m batongen i högsta hugg och grejjer. Sen kasta han sej på han ena killen och då börja han andra sparka på väktaren. Och före det så sköt dom mot han. D lät som en knallpistol typ fast d va tydligen en "riktig". Nåja dom fick fast dom sen iaf och en gubbe åkte iväg i ambulans. lite småläskigt m tanke på att man va så nära men d fanns ju många andra som va mke närmare.

Nåja. Ikv blire stan och antagligen rockoff ett tag. Takida så d kme väl va smockat. fast jag tke inte dom är spec bra precis. Fast bättre än uglas iaf. Glömt vad hon heter. Hon sög så jävla mke. -.-

över och ut

Amanda

rockoff är alltid kul

usch. skrev inte igår heller. Dummadumma mej .__. Nåja så kan det gå när man har mycket att göra. Kom hem vid kvart över tolv och då orkade jag inte sätta på datorn sååå. Men steg upp kl 9 (alltså nu skriver jag om igår.) och duscha mm. packade å. Sen kollade jag på harper's island iptv och då vart jag lite chockad(stvn?). Fast jag skriver inte vf för dom som inte följt serien fattar inte ett skit. Men jaa. sen jobbade jag till 4. Då kom farsan och hämtade mej åså for vi till stan. fixade mej å packade upp och åt och sen for jag till marie park och rockoff. Träffade  cia, emmaM, malin, saine och ida utanför. Sen gick vi in å då träffa jag såklart massa peeps. Hanna kom typ 2 min efter vi gått in. Fast sen blev d så att jag stod och pratade m lennie och hanna typ hela tiden EMD (som förövrigt sög. såklart.) spela. Sen gick vi ut å gick omkring å massa. Å sen träffa vi caasper. Så va vi m han å sen sku hanna hem typ halv12 eller vad den no va å sen efter ett tag gick vi å hämta min cykel å sen for jag hääm. Så d vart inte mke rockoff för mej precis ^^ Fast d va endå så otroligt dåliga artister såatt. Träffade fredric å. Sjukt länge sen ju :< Nååmen d var väl den kvällen det :)

Idag steg jag upp typ elva å åt frukost och sen såg jag på tv. Nu springer råttorna omkring här och jag sitter i pyamas :b Ikvl kme hanna hit och då blire somsagt rockoff.

Håller på å laddar upp bilder. Många bilder! Men jag titta lite på mina gamla och hittade en från första blekningen ^^ Vadå rödbrunt? Ni får den oredigerad. Orkar inte redigera den.



tss, men när jag endå håller på kan jag ladda upp en från när jag hade svart hår å :b

 

heheh ^^ Nåmen en nytagen bild på mej å? alltså nog har man ändrat alltid.. <:



över och ut
Amanda

Jag e så he-et så het, kan ingen svalka mej?

Guud va oaktiv jag känner mej :<

hej. Det var ett tag sen jag skrev nu.. Trött somfan efter att jag jobbat så då slänger jag mej på soffan tills jag ska gå och lägga mej typ.. Inte orkat. Men idag ska jag minnsan orka!
Varit rätt lungt på jobbet. Inte så mke kunder. Suttit i skuggan,ätit glass och läst 3:e twilight boken som jag förövrigt älskar! Underbar bok<3 Lika bra som dom andra. Hon borde skriva typ 1000. ;D När jag slutat så for  jag ner å simma. Lagom varmt i vattnet. Städade råttburen efter maten och sen satt jag mej med råttorna framför tv:n. Såg Harper's island. Underbart bäst. Sen har jag inte gjort nåt typ. Sitter här nudå :b
Var till Bup igår då.. Skitjobbigt. Men jag behöver prata om all den skiten. Så jag kan börja leva igen. Sluta känna att all skit fyller mej och det inte får plats mera. men iaf, efter det var jag med Hanna. :) Köpte rockoff pass nudå.
Och juste. jag fick löön idag :D 110 euro :))) Det behöövs.Har, hade typ inga pengar alls >.<  Men nu är jag ju värsta rik <; (vet att det inte är mke pengar för många men för mej är det det..)
ts rubriken ^^ Bara för att jag har låten på hjärnan nu :b

Och imorn ede rockoff :> kulkul. ses där :)

över och ut
Amanda

Dag 1 på jobbet

Alltså sorry för att jag inte skrivit.. sjukt trött och inte pallat.Är trött nu med men ska försöka skriva endå.

Såå vi börjar med ett hej kanske! steg upp 8 idag. fatta att jag e slut .__. Men vid elva kom farfar å hämta mej. har varit till farmors kafé, Peggys hantverk och kafé, och jobbat hela dan. Sjukt fint där! Och d har varit folk hela tiden så man fick inte en enda lungn stund som varade mer än 3 min. Nåmen kul att hon har mke folk iaf! Såå varit där hela dan då. Gått riktigt bra fast var lite nervös i början. typ att jag sku räkna fel å så. Men det gick helt bra och farmor var i närheten hela tiden såatt. Hon var i "hantverksdelen" för d har inte jag nån koll på. Men ibland gick hon därifrån å sku fixa nåt så då fick jag va där själv.. Men jag klara d å. Och det var inte såå himla mke folk idag heller. Sådär lagom. sen när vi stängde klockan sex gick jag in å börja kolla på being humaniptv. missa d igår. Sen sku vi äta så hann inte kolla klart. Badade och klippte klorna på råttorna efter maten. Dom gillade det inte kan jag säga.. Nåmen efter det så satt vi å mös i fotöljen och jag tittade klart being human. När det sluta kollade jag på timon&pumba ;) Efter en stund så satt jag grabbarna i buren å gick å åt jordgubbar. Mums!
Imorn ska jag jobba igen. ska va här till torsdag. Fast ska in en sväng till stan m buss på onsdag.

över och ut
Amanda

nu orkar jag inget mera än att lägga mej på soffan å se film.

Hej
guud va trött jag är. håller typ på somna vid datorn .__.
orkar faktist inte skriva.
Jag hatar Aktivitetsshemat och jag tänker inte skriva i d mera! >.<

över och ut
en vääldigt trött amanda

Mitt huvud sprängs snart

-'Man kan inte vila bort en deppression'

Men jag vill vila!
Jag vill sova. Lägga mej under täcket i ett mörkt rum.
Orkar inte leva. Orkar inte känna alla jobbiga känslor
Jag vill gömma mej under täcket och bara sova bort hela mitt liv.


hej.
Idag steg jag upp typ halvelva å sen gick jag i duschen å fixa mej. For till stan sen då. Te bub igen. Var där å blablabla å sen for vi till mormor & morfar och åt lunch. Eller jag åt. Dom andra hade redan ätit. sen for vi hem igen. eller ett tag efter vi ätit.
Å när jag satt vid datorn m råttorna smyger katten ljudlöst mot oss och jag märker ingenting. Men sen slår katten tassen mot min tröja(råttorna satt inne i den). Dom blev livrädda och jag skrek 'NEEEJ!!!' å då rusar katten iväg upp i gungstolen. Det tog typ 1 halvtimme innan dom lungnade sej igen. Stackare ;__;
sen for vi å skjutsa syrran. kme inte se hon på 5 veckor eller mer..
När vi kom hem åt vi middag å nu sitter jag här då. Imorn ska vi på hundsjöräddnigskurs. Jag ska va figurant. (gömma mej i skogen åså ska hundarna leta efter mej. men bara en hund i taget dådå)

över och ut
Amanda


Bäst <3



över och ut
Amanda

Att dansa i regnet är det bästa som jag vet

Hej.
Idag har det regnat regnat regnat. Fast nu regnar det int. Inatt regnade det å. Då va jag ut å dansa ;) Jag älskar att dansa i regn! <3 vaknade typ 2 eller nåt idag. Sen va jag i pyamas till fyra å sen åt vi. Å nu sitter jag å tråkar sönder på datorn. Kanske ska spela the sims eller nåt. Passar bra en regnig dag som den här. Fast dom är så jobbiga sen dom fått en unge -.- ikväll kommer jan-erik hit.. Å jag ska se på harper's island som vanligt. Det är Bäst! <3
Hoppas det händer nåt roligare imorn..
Och om en vecka är det rockoff! Veronica maggio är typ den enda som är värd att gå dit för. Meen artisterna är ju lixom bara en bonus (om det råkar va bra artister). Det är känslan man går dit för. Iaf gör jag det.

över och ut
Amanda

rubriktorka.

Hejsan.  Idag har det faktis varit ganska skönt. I väderväg alltså. Steg upp vid halv 12 och åt lunch. Sen for vi till jan karlsgården -.- Sjukt tråkigt där men hade inget annat för mej så. Var massa aktiviteter å grejs där som man kunde göra men jag bara gick omkring å titta. Råttorna kom med åxå. ts, massa ungar bara -"tittaaaa!! mamma titta d är RÅTTOR där!".*peeeka* heheh. Man kändes sej lite påglodd när man gick där kan jag säga. hah. Sen satt jag på en bänk å råttorna sprang omkring på den då så kom d 2  gubbar å börja snacka m mej.
Han: får vi ta bilder på råttorna?
Jag: eeeeh? jo säkert men int på mej! *panik i rösten*
Han: Vi vill gärna ha bild på dej åxå. Vi kommer från nyan.
Jag:eh okejokej..
Sen när han hade tagit sina bilder som jag förövrigt säkert såg hemsk ut på så börja han andra "intervjua" mej.. Jag sa säkert massa konstiga saker.. Jag blev sjukt överrumplad och babbla på nervöst där bara :$ usch. så jag ber er. Läs inte Nyan imorn va!!  Haha dom sa att jag (råttorna) var d intressantaste på hela dan. Dom tyckte tydligen å att d va tråkigt där :b
 Nåmen vi for hem efter vi varit där i 1 timme el nåt. När vi kom hem städa jag mitt rum för ovanlighetens skull. Men d behövs. ska ju dessutom snart fara härifrån såatt. Sen gjorde jag ingenting alls. Byggde legotorn m sis. Å nu sitter jag och klickar omkring på facebook (bli vän!) och lyssnar på musik typ.

Jag var uppe till 5 igår -.- D var  ljust när jag gick å la mej :b Men tittade på ,michael jackson konserten och dokumentären i väntan på harper's island som börja 3. Och sen fastna jag framför datorn x> Men alltså MJ konserten. Gud vad bra han kan dansa. och jaa. I like his songs. beat it, thriller, man in the mirror och sen några ballader jag glömt vad heter är favoriterna iaf.

över och ut
Amanda

Hej jag heter Amanda och jag är depprimerad med en släng av ångest.

Som om det var nån nyhet?

Hejhej.
Idag har det bokstavligen HÄLLT ner vatten. Blåsigt och äckligt och kallt å blä -.- Jag somna vid 5 igårnatt. Eller imorsedådå :b Snacka om att jag var trött när syrran skrek så jag vakna .__. Nå sku endå upp en halvtimme senare. halvtie var klocka n då iaf. Många timmar sömn alltså!
Men efter jag duschat, ätit & fixat mej for jag till bup.. Barn och ungdoms psykiatrin. <3 .__. Därav rubriken btw. så då vet ni ju vad dom sa.  Jag ska dit på fredag igen. Men det är väl bra. Man ska inte klaga.  Något måste man ju göra..  Var till lisco å köpte vit kajal och mascara efteråt. Fast jag tror jag köpte fel :<

Ikväll ska jag rida. Vi ska sko hästarna och dom ska ridas dit. Fast d regna som fan idag så trodde inte att det skulle bli av men nu har det ju slutat :)
Jag har sett på en gammal jacksonfilm hela dan efter jag kom hem därifrån. Den var riktigt bra fast jag missa slutet dock. Å d va synd om dom när deras farsa slog dom hela tiden. 

nämen titta jag har lyckats åstadkomma ett långt inlägg för en gångs skull! Å nu lägger jag in en bild när jag ändå är igång. trevligt trevligt.


Och förresten har jag bytt "hejdåsak" där nere. Alltid skrivit puss förut men nu blir det ändring på det åxå!

över och ut
Amanda :*

Såret är upprivet på nytt. Jag vet inte om jag klarar smärtan ännu en gång.

Hejsan.
Idag har det inte hänt nåt alls. Det har varit blåsigt och kallt. Hoppas det blir varmt igen snart! Jag har knappt gjort nåt alls idag. Vaknade halv3 typ och gick i duschen. Sen åt jag lunch. Sen.. ja vad gjorde jag sen? typ inget. Åt glass och satt på gungan och tänkte tänkte tänkte. Sen vare middag.  Städade råttburen och tog ut dom i soffan en stund efter middagen. Såg på tv till sju tiep å sen gick jag m vovven, han va jättesnäll. Vi tittade på lamm och gick i skogen. Sen låg jag på gräsmattan och tittade på molnen och tänkte ännu mer.. Sen satt jag mej framför datorn och ikv ska jag se på beck och harper's island.

Ah jo justdet. Grattis emma M! :)

puss.  

i'm baaaaad.

Hej.
Det är ganska kallt idag. Det blåser. Var och red idag. Hon var snäll och frej smet inte ut ur hagen idag. Tur det. Han är vääldigt stor. En stor kluns. Nåja. Syster är tillbaka .___. Usch. Hon är en tyrann. Och hon säger att jag är dum i huvve. Hon är dum i huvvet. Jag lyssnar på Michael jackson. Dom ska tydligen begrava honom utan hjärna ;S Iaf hörde jag det på radion. Men om d stämmer vet man ju inte.  Suck. jag har bytt bakgrundsfärg. igen.

puss.






Morgonen då hon dog var vacker. Solen var påväg att stiga upp över horisonten och fåglarna sjöng till den aprikosfärgade himlen. Hon stod på taket och tittade ut över den sovande staden, och hon flög.
Hon flög medan hennes kropp föll hejdlöst mot marken. Hon levde igen.
Hon kände hur lyckan och till henne och hon brast ut i ett sprudlande skratt.
Hon var fri.

© amanda.

ändrat.

tröttnade på headern så jag bytte. Lite egotrippad men det får ni leva med. Och bakgrundsfärg har jag bytt. den gula var lixom för skrikig eller hur man ska säga. Försökte få en lite neutralare färg. vet inte om jag lyckades men. jaja nu e det som det e.  Förresten är texten under amanda från michael jacksons låt, beat it. fast det har ni väl redan listat ut..  Min nya droglåt typ.

puss.


Det är svårt att klä känslor med ord.

Alltså förlåt för att jag inte skriver och för att jag skriver konstigt och allt.. Ledsen. Jag försökte faktist skriva idag på dan men skrev 2 meningar och sen var det tomt i huvudet. Jag mår inte så bra nu bara. Det är lixom svart. tomt och meningslöst. Så det är sjukt svårt att komma på nåt att skriva. och egentligen gör jag ju inget heller. Allt bara segar sej fram.
Var och handlade efter "lunch" Smörgås alltså. Var och red sen efter middagen. Fast blev inte att rida ToyBoy iaf. Red maran ist. Hon var skitsnäll. :) Nu för en stund sen tittade jag på film. Whale rider. Jag tyckte den var rätt bra. Råttorna låg och sov brevid mej <3 ja sen har det väl inte hänt något mera. fyfan vad tråkigt mitt liv är egentligen... Fattar inte att nån ens orkar läsa.. :S

blir inga bilder ikväll men imorn mby. Då ska jag rida btw.

puss.

oh my..

hej!
just sett en film som var asigt bra :) Fast slutet var skitdåligt..  var på cirkus idag då x) Det var rätt kuligt. Hundarna och elefanterna var klart bäst! det är veryveryvery sent.. Orkar inte skriva så mke. Men dåliga bilder kommer imorn. Skitsvårt att ta bra bilder där. Det går lixom int! nåjaa. Träffade idus och malin på select. Deet var ett tag sen!

Imorn ska jag rida shettis :b eller om det blir på söndag.. ToyBoy heter han iaf. undrar om benen kommer ta i mark ;)

Du ringde! Åh guud vad jag saknat dej. Alla känslor bara vällde upp på samma gång jag höde din röst.
 Åh din röst. Jag höll på å börja gråta. Du är underunderunderbarast. Jag älskar dej. Det var så sjukt länge sen!
<3

puss.

-

Hej..
idag är det sjukt varmt. jag håller på å dö av värmeslag typ.. vaknade vid halv3 och sen har jag inte gjort nåt. Haft pyamas heeela dan. tss. kommer inte hända nåt mer. Nån kommer väl bli mördad i harper's island som jag ska titta på ikv såklart. ;) Menmen. väldigt kort inlägg idag.

puss.




ibland när jag saknar dej,
så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat.
Ibland när jag tänker på dig,
så känner jag hur mina tårar
faller ner för kinden.

ibland mår man inte bra. Ibland kan man inte skratta. ibland går det bara inte att leva. ibland vill man bara lägga sej ner i ett hörn och försvinna. ibland är det så och det kan man inte göra något åt.

Myror är det äckligaste som finns! nästan iaf

hejj!
idag har det inte varit så  farligt varmt.. Kallt ibland faktist ;S Fast inte så farligt. Och det är mygginvasion nu .___. usch! Har typ 100 myggbett. överallt!
Idag var vi till stranden. Fast först bakade vi. Chokladkaka. Den är good :) På stranden vare kallt :O eller jämfört vad det brukar iaf. Och det blåste utåt så det var kallt i vattnet. Låg mest och solade ist.
När vi kom hem gick jag i duschen å fixa mej å sen åt vi och for till Godby för vi sku vaccinera Dex. Handlade på mattsons å. Sen for vi till Kungsö batteri m jan-erik. Tråkigt ^^ Råttorna var med åxå :) Nu händer det väl int så mke. Jan-erik e kvar här men han far säkert snart. Harper's island ikv ofc. i'm in love! den serien e skitbraaa. nån som ser på den? Och juste. Zandra har ju köpt islännig. Grattis! har var skitsöt :3
Här är lite bilds från Kungsö batteri å.



 myrfobi! Jag skrek lixom några milioer ggr när den kom för nära ;$


 ;**



 slänger n en bild på mej när jag endå håller på. hihi håret har blekts "lite" :D

puss.

RSS 2.0